Trippeln 26/10 – Spännande måndagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Veckans första dag bjuder på särskilt intressanta matcher på svensk mark. I Allsvenskan jagar Elfsborg en Europaplats, i Superettan jagar Jönköpings Södra ett allsvenskt kontrakt medan Ljungskile SK slåss för sin fortsatta existens.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Varbergs BoIS – Elfsborg: Bortaseger @ 2,13

Fler odds på Varbergs BoIS – Elfsborg

Efter 24 omgångar är den allsvenska toppstriden riktigt intrikat bakom serieledande Malmö FF. Fyra lag återfinns på 39 poäng och IF Elfsborg är ett av dessa. Västgötarna har varit särskilt vassa på bortabana där IF plockat fler poäng än exempelvis förmodade mästarna från Malmö.

Varbergs BoIS har gjort en stark säsong med sina mått mätt, nykomlingen ligger på tolfte plats när sex omgångar återstår och bör bärga nytt kontrakt. De grönsvarta värdarna har dock formen till sin nackdel, Jocke Perssons pojkar har ett kryss och fem förluster på sina senaste sex tävlingsmatcher.

Säsongens första inbördes möte mellan Varbergs och Elfsborg slutade 3-3 efter en osannolik avslutning. I matchminut 95 stack hallänningarnas keeper August Strömberg upp i kedjan och fick sista ordet. Sedan dess har kombattanterna gått åt varsitt håll i tabellen och i grunden är Elfsborg numret större än BoIS.

Fler odds på Varbergs BoIS – Elfsborg

Spel: Bortaseger @ 2,13
Tävling: Allsvenskan
Plats: Påskbergsvallen
Tid: 19.00
TV: Dplay

Brage – Jönköpings Södra: Bortaseger @ 1,96

Fler odds på Brage – Jönköpings Södra

Två grönklädda gäng ska stråla samman på mytomspunna Domnarvsvallen under måndagskvällen. Jönköpings Södra tackar sin lyckliga stjärna över att rivalen Öster gick på pumpen i lördags, nu har Andreas Brännströms boys chansen att koppla greppet om kvalplatsen. Formen är god hos smålänningarna som genom segern senast mot GAIS har vunnit tre av sina senaste fyra strider.

Brage har det desto sämre ställt med sin form. Masarna såg riktigt risiga ut i torsdags, när man torskar hemma mot jumbon Ljungskile är det lätt att förstå varför inte Kleber Saarenpääs killar är med i toppstriden som under fjolåret. Sett till leveransen på eget gräs ligger Brage tolva i Superettan.
Jönköpings Södra besegrade Brage med eftertryck i sommarens drabbning på Stadsparksvallen. Zeidan och Omondi fixade 2-0-triumfen trots att Brännans boys tvingades lira med en man mindre under halva andra halvlek. Både motivation och klass talar för att smålänningarna stuvar in trippla pinnar i bagageluckan.

Fler odds på Brage – Jönköpings Södra

Spel: Bortaseger @ 1,96
Tävling: Superettan
Plats: Domnarvsvallen
Tid: 19.00
TV: Dplay

Ljungskile SK – GIF Sundsvall: Ljungskile SK +0,5 @ 1,80

Fler odds på Ljungskile SK – GIF Sundsvall

Segern på Domnarvsvallen var vital för Ljungskile SK i bottenstriden. Bohusläningarna har fortsatt ett extremt pressat läge men nu lever åtminstone hoppet. LSK behöver knapra in sju poäng gentemot lagen på kvalplats för att stanna mer än ett år i näst högsta serien. 

GIF Sundsvall befinner sig i ett ingenmansland när sex omgångar kvarstår av säsongen. Medelpadingarna har underpresterat kraftigt denna säsong, att de ex-allsvenska gästerna redan ligger nio poäng bakom topptrion bör göra Henrik Åhnstrands framtid ytterst oviss.

Giffarna vann visserligen borta mot Dalkurd senast men till skillnad från då, och hemma i Sundsvall, är det riktigt gräs som serveras i Bohuslän. På mustiga Skarsjövallen har Ljungskile SK plockat poäng i lejonparten av årets fighter, när all motivation finns hos hemmalaget ska nytt poängplock hållas för troligt.

Fler odds på Ljungskile SK – GIF Sundsvall

Spel: Ljungskile SK +0,5 @ 1,80
Tävling: Superettan
Plats: Skarsjövallen
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

Varbergs BoIS – Elfsborg: Bortaseger @ 2,13
Brage – Jönköpings Södra: Bortaseger @ 1,96
Ljungskile SK – GIF Sundsvall: Ljungskile SK +0,5 @ 1,80

Totalt odds: 7,51

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 26 oktober, 2020