Trippeln 26/8 – Torsdagstrippeln!

Dagens Trippel

Det europeiska cupkvalspelet har bjudit på mer än vad svenska folket kunnat drömma om den här veckan. Äntligen har vi ett lag i Champions League igen. Under torsdagen vandrar kvalspelet vidare till Europa League samt Europa Conference League.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AS Roma – Trabzonspor: Båda lagen gör mål @ 1,82

Fler odds på AS Roma – Trabzonspor

Torsdagskvällen inleds i den italienska stöveln där AS Roma ska slå sig vidare till gruppspelet i Europa Conference League. José Mourinho har fått en smakstart på sitt nya jobb i den eviga staden. Vargarna vann med 2-1 borta mot Trabzonspor och följde upp med en 3-1-triumf här hemma mot Fiorentina i helgens premiär av Serie A. Nye Tammy Abraham har sett sylvass ut i den orangeröda fronten.

Trabzonspor kan inte heller klaga nämnvärt på upptakten av sensommaren, uddamålstorsken mot italienarna är den hittills enda när de blåröda besökarna avverkat fem tävlingsmatcher. 

5-1 mot Yeni Malatyaspor och 2-1 mot Sivasspor innebär att Trabzon intagit en CL-plats i den ultratidiga tabellen av Süper Lig.

Det turkiska stjärnbygget har fogats samman snabbt, både Marek Hamsik och Gervinho har hunnit med att både göra mål och spela fram till mål på de två omgångar som passerat i det seriespelet. I hemmamötet med Roma var det danske centern Cornelius som målade för de blåröda som förtjänade mer än de fick. 7-2 i skott på mål vittnar om att Trabzonspor var på hugget mot vargflocken. Roma och Trabzonspor har sammanlagt spelat sju tävlingsmatcher den här säsongen, alla sju har innehållit mål i bägge burar.

Fler odds på AS Roma – Trabzonspor

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,82
Tävling: Kval till Europa Conference League
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 19.00
TV: –

CFR Cluj – Crvena Zvezda: Båda lagen gör mål @ 1,84

Fler odds på CFR Cluj – Crvena Zvezda

Vi kliver upp en våning i hierarkin för att bena ut returmötet i finalkvalet till höstens gruppspel i Europa League. CFR Cluj fick sig en fruktansvärd näsbränna i första fighten mot Crvena Zvezda och är snudd på uträknade från avancemang då de rumänska värdarna behöver plocka ikapp fyra bollar under torsdagen.

Serbernas 4-0-viktoria var snudd på mirakulös med tanke på att antalet kvalificerade målchanser uppmättes till åtta stycken vardera. De röda stjärnornas härförare El Fardou Ben var sin vana trogen förgrundsfigur genom direkt inblandning i fyra av strutarna. 32-åringen från Comoros har smackat in 50 baljor i det serbiska finrummet på sina tre och en halv säsonger i huvudstadslaget.

På Stadionul Dr. Constantin Radulescu lär det bli en annan visa än på Balkan med tanke på att Dejan Stankovic kan unna sig rotation i returen. Crvena Zvezda har släppt in mål på bortabana i båda de föregående Europarundorna. CFR Cluj lirade 1-1 när CL-laget Young Boys kom på besök i början av augusti.

Fler odds på CFR Cluj – Crvena Zvezda

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,84
Tävling: Kval till Europa League
Plats: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
Tid: 20.30
TV: –

Antwerp – Omonia Nicosia: Över 2,5 mål @ 1,82

Fler odds på Antwerp – Omonia Nicosia

Vandringen tar sin ände i chokladens rike där utsikterna är utsökta vad gäller en frejdig fotbollsfight. Förra veckans tillställning på Cypern var ett sjöslag ur den högre skolan, 4-2 vann Omonia Nicosia med när ex-malmöiten gjorde sitt första framträdande sedan ankomsten från Nottingham.

Cyprioternas coach Henning Berg har även en landsman i det grönvita bygget, ex-göteborgaren Mix Diskerud som kamperar intill Bachirou. Antwerps danske tränare Brian Priske föfogar också över ett par mittfältare värda namnet, ex-göteborgaren Alhassan Yusuf samt gamle romanistan Radja Nainggolan.

Antwerpen har för vana att lira målglada matcher i Europaspelet, när Rangers besökte Belgien i vårens slutspel av Europa League lämnade skottarna med en 4-3-vinst i bagaget. Omonia Nicosias trippar i EL under fjolåret innehöll 1-1 mot PAOK, 1-2 mot Granada samt 0-4 mot PSV. Efter de sex strutarna i första akten lär det inte vilas på hanen i returen, det är inte tokigt att till och med välja en av de högre mållinorna.

Fler odds på Antwerp – Omonia Nicosia

Spel: Över 2,5 mål @ 1,82
Tävling: Kval till Europa League
Plats: Bosuilstadion
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

AS Roma – Trabzonspor: Båda lagen gör mål @ 1,82
CFR Cluj – Crvena Zvezda: Båda lagen gör mål @ 1,84
Antwerp – Omonia Nicosia: Över 2,5 mål @ 1,82

Totalt odds: 6,09

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100