Trippeln 27/1 – Läckert PL-tips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen firas på ståndaktigt vis när Premier League levererar ett vackert koppel av matcher. United möter United på Old Trafford medan ett Lampard-löst Chelsea tar emot Wolves i London. Burnley ska brunka vidare efter superskalpen på Anfield.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Burnley – Aston Villa: Burnley +0,5 @ 1,85

Inledningen på säsongen fick Aston Villas fans att drömma om fornstora dagar. Birminghams kattdjur slog det engelska finrummet med häpnad när Jack Grealish dansade fram över det gröna schackbrädet. Nu tycks det dock som om verkligheten kommit ikapp The Lions som har 1-1-3 på sina senaste tävlingsmatcher.

Verkligheten är ingenting som Burnley vet någonting om för närvarande. The Clarets befinner sig i sjunde himlen efter att ha nollat Liverpool på anrika Anfield. Ashley Barnes straffade Klopp och company till tvåsiffrigt odds och följde upp med enkelt avancemang borta mot Fulham i FA-cupen.

På Turf Moor har Burnley endast förlorat en av sina senaste sex tillställningar, det var när mustiga Manchester United kom hit och vann med uddamålet. Aston Villa har gått på ett par plumpar i följt på resande tass och dessa lejon lyckades inte spräcka Burnleys nolla i Birmingham för en dryg månad sedan. Minst en pinne ska Barnes och boysen bärga.

Fler odds på Burnley – Aston Villa

Spel: Burnley +0,5 @ 1,85

Tävling: Premier League

Plats: Turf Moor

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Chelsea – Wolverhampton: Wolverhampton +0,5 @ 2,41

Till slut fick Roman Abramovich nog och gav foten till Chelseas levande legendar Frank Lampard. Den ikoniske mittfältsmajestäten gjorde understundom succé som coach för sitt Chelsea men på tal om verkligheter som kommer ikapp var entledigandet blott en tidsfråga. The Blues tillhör Premier Leagues formsvagaste lag.

Wolverhampton har också underpresterat kraftigt denna säsong men förtroendekapitalet som Nuno Espirito Santos sitter på är inget man skojar bort. Wolves har ändå gjort en del fina prestationer under vintern, de orangeklädda gästerna plockade en pinne mot Tottenham och pressade Man United på Old Trafford.

Det råder ingen tvekan om att Wolverhampton kommer till Stamford Bridge i precis rätt skede. Chelsea är skakat och den nya tränartrojkan lär behöva tid för att bygga upp det blåa bygget som är i spillror. Vargarna vann när Londonlaget besökte Molineux Stadium i mitten av december och ska ha pangchans att få med sig något matigt från huvudstaden.

Fler odds på Chelsea – Wolverhampton

Spel: Wolverhampton +0,5 @ 2,41

Tävling: Premier League

Plats: Stamford Bridge

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Manchester U – Sheffield U: Manchester U -1,5 @ 1,87

United-brödraskapen som strålar samman på Old Trafford har knappast blodsband. Manchesters rödvita stolthet har visat att man har kvar Sir Alex dna i blodomloppet, det var många år sedan The Red Devils såg lika övertygande ut som just nu. Ole Gunnar Solskjaers grabbar har en realistisk chans på titeln, vem hade trott det på förhand.

Sheffield United sitter i pole position för att plocka den föga åtråvärda jumbotiteln. The Blades har gått från oklarhet till oklarhet och något annat än degradering till The Championship vore mer otroligt än att Donald Trump blir statsminister i Sverige. Besökarna från stålstaden har till råga på allt en sargad trupp inför onsdagens hemska uppgift.

Sheffield Uniteds bortarad är någonting i hästväg. 0-1-9 ackompanjeras av målskillnaden 4-17. Förra säsongens motsvarande möte slutade 3-0 till Manchester United. Sedan 1990 har The Blades besökt drömmarnas teater sju gånger och totalt gjort ett mål. The Red Devils kan inte få en bättre möjlighet att putsa på sin målskillnad. Den kommande krossen är odiskutabel.

Fler odds på Manchester U – Sheffield U

Spel: Manchester U -1,5 @ 1,87

Tävling: Premier League

Plats: Old Trafford

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Burnley – Aston Villa: Burnley +0,5 @ 1,85

Chelsea – Wolverhampton: Wolverhampton +0,5 @ 2,41

Manchester U – Sheffield U: Manchester U -1,5 @ 1,87

Totalt odds: 8,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 januari, 2021