Trippeln 27/11 – Brittiskt fredagsfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det finns en hel del fotboll att förkovra sig i runt om på kontinenten under fredagskvällen. På de brittiska öarna ska det bataljeras i både Premier League och The Championship. Med en dust i Nederländerna fullbordas kvällens bästa trippelförslag.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Twente – RKC Waalwijk: Twente -1,5 @ 2,08

Det är tulpanernas rike som öppnar aftonen med finrummets tionde omgång. Klassiska svensklaget Twente återfinns inom toppkvintetten i Eredivisie med sina 18 prydliga pinnar, sex bakom ledande Ajax. Dagens svensk i hemmadräkten är Alexander Jeremejeff med ett förflutet i BK Häcken samt Malmö FF, fyra inhopp och en balja har det blivit för göteborgaren som kommit till Twente på lån från Dynamo Dresden.

RKC Waalwijk har varken någon svensk i laget eller någon topplacering att skryta med. Fred Grims grabbar reser till Enschede med endast en seger på kontot och endast en poäng ner till Eerste Divisie-hissen. RKC kommer närmast från ännu en torftig insats, hemma mot Heerenveen misslyckades man att vända på steken trots numerärt överläge i mer än halva matchen.

Twente är obesegrade i den rödvita borgen under höstens ligaspel samtidigt som RKC Waalwijk vantrivs å det grövsta på resande tass. Sedan december 2019 har Grims grabbar förlorat alla bortamatcher utom en. Alla förluster har skett med minst två bollars marginal.

Fler odds på Twente – RKC Waalwijk

Spel: Twente -1,5 @ 2,08

Tävling: Eredivisie

Plats: De Grolsch Veste

Tid: 20.00

TV:

Brentford – Queens PR: Under 2,5 mål @ 2,07

Från ett svensklag med hemmabana till ett annat när det är dags för Londonderby i Englands näst högsta serie. Efter att ha gått skadad under hösten har Pontus Jansson nu lirat två raka 90-minutare i Brentfords mittförsvar. Den skånske härföraren har sett till att nollan hållits intakt bakåt mot både Wycombe och Barnsley.

Efter dubbla bortamatcher säger nu Ponne välkommen till stadsrivalen Queens Park Rangers. Gästerna kommer från en elementär viktoria hemma mot Rotherham, därmed har The Hoops klivit upp i mittenbassängen av The Championship när 13 rundor lagts till handlingarna.

På Loftus Road har QPR blott en förlust denna säsong men i bortatabellen är det omvända roller där blott en trepoängare finns att syna. Brentford är samtidigt mer frejdiga i sitt bortaspel jämfört med uppträdandet hemma i huvudstaden. The Bees har tre raka hemmakryss i ryggen och samtliga har hållit sig under den aktuella mållinan. Lejonparten av Queens Park Rangers fem senaste utflykter har också varit tillräckligt snåla för att underspelet ska sitta. Ponne fixar.

Fler odds på Brentford – Queens PR

Spel: Under 2,5 mål @ 2,07

Tävling: The Championship

Plats: Brentford Community Stadium

Tid: 20.45

TV: Viaplay

Crystal Palace – Newcastle: Under 2,5 mål @ 1,63

Sist men inte minst ska vi grotta ner oss i aftonens mest högoktaniga kamp. Återigen är det inom London vi rör oss när det ska liras så kallat fågelmöte på Selhurst Park. Örnarna i Crystal Palace tar emot Skatorna från Newcastle i tionde rundan av världens mest rafflande liga.

Crystal Palace har inlett Premier League ambivalent med fyra segrar, fyra torskmåltider samt en oavgjord historia. I huvudstaden har endast Everton besegrat Roy Hodgsons herrar denna säsong och The Eagles kommer närmast från en tripp till Turf Moor där Burnley drog det längsta strået. Palace vassaste anfallsvapen Zaha sitter i coronakarantän samtidigt som mittfältsmajestäten Milivojevic är avstängd.

Newcastle har frågetecken för sitt vassaste vapen, Callum Wilson missade hemmamatchen mot Chelsea när de svartvita åkte på en 2-0-torsk. Det skiljer två poäng i tabellen mellan Örnarna och Skatorna, inbördes möten brukar bli riktigt tighta. Sommarens fågelmöte på denna arena slutade 1-0 till hemmalaget. Sju raka inbördes bataljer har hållit sig under tre mål på tavlan.

Fler odds på Crystal Palace – Newcastle

Spel: Under 2,5 mål @ 1,63

Tävling: Premier League

Plats: Selhurst Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Twente – RKC Waalwijk: Twente -1,5 @ 2,08

Brentford – Queens PR: Under 2,5 mål @ 2,07

Crystal Palace – Newcastle: Under 2,5 mål @ 1,63

Totalt odds: 7,02

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 november, 2020