Trippeln 27/4 – Tisdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är Champions League-vecka och den ljuvligaste av turneringar är framme vid sina semifinaler. Real Madrid tar sig an Chelsea i rond ett av dubbelmötet, denna godbit finns med på dagens bästa trippel tillsammans med en svensk och en brittisk batalj.

Spelstopp: 18:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Jönköpings Södra – Helsingborg: Bortaseger @ 2,26

Fler odds på Jönköpings Södra – Helsingborg

Vi inleder tisdagstrippen hemma i Svedala där Superettan ska stänga sin tredje omgång. Helsingborgs IF som huserade i finrummet förra säsongen har en trupp av maxade mått på nivån i andradivisionen. Fyra poäng finns på skåningarnas konto efter möten med två lag som lär återfinnas på den övre halvan vid bokslut, GIF Sundsvall och Örgryte IS.

Efter 2-2-premiären mot norrlänningarna lyckades Jörgen Lennartssons blåröda bataljon brotta ner göteborgarna med 4-1 i en show som signerades nyförvärvet Viktor Lundberg. Nu beger sig skåningarna till Smålands Jerusalem för möte med fjolårets trea. Den gröna ombyggnationen har sett svajig ut inledningsvis och spelar denna hemmamatch på bortaplan i Husqvarna.

Jönköpings Södra var illa ute i premiären här hemma mot nykomlingen Vasalund, där räddades smålänningarna vid underläge av en utvisning på stockholmarna. Närmast kommer värdarna från en misslyckad resa till Borås där Norrby serverade 2-0-kaka. Det är onekligen svårt att se hur Södra ska stå emot när Granen, Lundberg och Van den Hurk sätter fart på sitt tunga artilleri.

Fler odds på Jönköpings Södra – Helsingborg

Spel: Bortaseger @ 2,26
Tävling: Superettan
Plats: Vapenvallen
Tid: 18.30
TV: Discovery+

Brentford – Rotherham: Under 2,5 mål @ 2,00

Fler odds på Brentford – Rotherham

Kosan styrs vidare till de brittiska öarna och en konkurrent till den gode Granen. Pontus Jansson har inte rosat marknaden i den blågula landslagsdräkten men hemma i Brentford har det gått desto bättre. Fram till helgens möte med Bournemouth då Jansson visades ut i matchminut 50 sedan skåningen inkasserat eftermiddagens andra ostskiva.

Brentford höll nollan intakt trots Janssons frånfall, imponerande nog lyckades Londonlaget dessutom peta in en 1-0-kula med kvarten kvar då fransosen Mbeumo sänkte tabellgrannen. The Bees har även The Championships skytte- och poängkung i Ivan Toney men ändå är det defensiven som imponerar mest.

Trots att hemmalagets playoffplats i princip varit klar ett tag så har Brentford hållit nollan i fyra av sina senaste fem fighter. Rotherham som slåss för överlevnad kommer från fyra raka nederlag, tre av dessa har hållit sig under den aktuella mållinan. Sex av The Millers sju senaste bortamatcher har innehållit max två mål.

Fler odds på Brentford – Rotherham

Spel: Under 2,5 mål @ 2,00
Tävling: The Championship
Plats: Brentford Community Stadium
Tid: 20.00
TV: Viaplay, V Sport Xtra

Real Madrid – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,65

Fler odds på Real Madrid – Chelsea

Sist och sannerligen inte minst är det dags för den första av två semifinaler mellan Real Madrid och Chelsea. På spansk mark kliver mesta mästarna in som knappa favoriter efter att Marängerna slagit ut Liverpool på ett övertygande vis. Närmast kommer Zinedine Zidanes sällskap från ett 0-0-möte med Betis, det var den tredje av de senaste fyra tävlingsmatcherna som slutade mållöst.

Chelsea vet mycket väl hur man lirar 0-0, det har hänt både en och fyra gånger sedan Thomas Tuchel klev in i London för tre månader sedan. Närmast kommer The Blues från en 1-0-viktoria i derbyt mot West Ham där Timo Werner av alla människor lyckades hitta nätmaskorna. Det var fjärde raka matchen med max ett mål på tavlan för Tuchels trojka.

Samtliga av Chelseas fyra slutspelsmatcher i Champions League har hållit sig under den aktuella mållinan. I den första av två stenhårda semifinaler lär det knappast bli någon klang- och jubelföreställning. Detta möte löper skyhög risk att ticka 0-0 en bra bit. Gör något av lagen mål lär det bli dubbla livremmar.

Fler odds på Real Madrid – Chelsea

Spel: Under 2,5 mål @ 1,65
Tävling: Champions League
Plats: Alfredo di Stéfano Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Jönköpings Södra – Helsingborg: Bortaseger @ 2,26
Brentford – Rotherham: Under 2,5 mål @ 2,00
Real Madrid – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,65

Totalt odds: 7,45

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 26 april, 2021