Trippeln 27/6 – Söndagstrippeln!

Dagens Trippel

Ingen frisk individ klagar på utbudet under söndagen när slutspelet i EM drar igång samtidigt som favoriterna i Copa América ska in i elden. En av Europamästerskapets guldkandidater ska ryka redan i åttondelen, blir det Lukakus lag eller Cristiano Ronaldo och company?

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Nederländerna – Tjeckien: Tjeckien +0,5 @ 2,28

Fler odds på Nederländerna – Tjeckien

Söndagens joxande med trasan tar sin början på Puskás Aréna i Budapest. Det är således dags för Nederländerna att lira utanför tulpanriket för första gången i Europamästerskapet. Tre segrar hemma i Amsterdam blev facit av gruppspelet där motståndarna hette Nordmakedonien, Ukraina och Österrike.

Den orangeklädde lagkaptenen Gigi Wijnaldum har haft roligt hittills, likaså den nederländske spjutspetsen Memphis Depay. Till saken hör att många lag och spelare brukar ha roligt mot Nordmakedonien när man lirar på hemmaplan, desto färre leker brallan av Tjeckien på neutralt territorium.

Tjeckerna hade en betydligt tuffare grupp en Depays gäng. Hockeynationen plockade fyra poäng i Englands grupp, att torska med uddamålet på Wembley kan säkerligen Jaroslav Silhavy leva med. I kvalet till föregående EM-slutspel medverkade dessa nationer i samma grupp, då vann Tjeckien både hemma och borta när Gigi och Memphis lirade 180 minuter. Jag tror Schick och Soucek kommer bli riktigt obehagliga för Nederländerna, halvgarderingen smakar hockeyfrilla.

Fler odds på Nederländerna – Tjeckien

Spel: Tjeckien +0,5 @ 2,28
Tävling: Fotbolls-EM
Plats: Puskás Aréna
Tid: 18.00
TV: TV4, CMore

Belgien – Portugal: Belgien kvalificerar sig @ 1,73

Fler odds på Belgien – Portugal

Nederländernas grupp är löjeväckande när man sätter den intill Portugals. Än mer bisarrt blir lotteriet vid åsynen av slutspelsträdet. Regerande Europamästarna tvingades stångas med de två senaste världsmästarna, en pinne där var näppeligen godkänt för samtliga utom Cristiano Ronaldo som varit turneringens skarpaste skytt.

Portugiserna räddades av sin seger mot Ungern där 0-0 stod sig till mindre än tio minuter återstod i Budapest. Nu tvingas de rödgröna grabbarna från Iberiska halvön ge sig i kast med ännu ett av turneringens högdjur. Belgien gick vidare från danskarnas grupp med nio trygga pinnar på kontot.

The Red Devils som tog brons i VM 2018 har kunnat rotera bland sina kanoner för att komma fräscha till åttondelsfinalen i Sevilla. De Bruyne har sett ut som en rund miljon och framför sig har han centertankarnas centertank i Romelu Lukaku. Belgarna har endast en förlust sedan 2018, mot den rödgröna enmannaarmén bör inte sviten brytas. Jag föredrar att lira på kvalificering istället för raka ettan, portugiserna har som bekant en historik av att kryssa.

Fler odds på Belgien – Portugal

Spel: Belgien kvalificerar sig @ 1,73
Tävling: Fotbolls-EM
Plats: Estadio de La Cartuja
Tid: 21.00
TV: SVT, SVTplay

Brasilien – Ecuador: Brasilien vinner och håller nollan @ 2,22

Parallellt med utnämningen av Europas bästa fobollsnation pågår processen med att vaska fram mästarna i Sydamerika. Särskilt mycket till process är det dock inte, på den kontinenten handlar turneringen mer om huruvida Brasilien ska vaska någon match eller ej på vägen mot att vaska hem titeln.

Hittills har inte fotbollens själsliga hemland klivit på någon mina. Brassarnas tre matcher i gruppspelet än så länge har renderat i trippla triumfer, nio gjorda mål och en insläppt boll. Inte ens när Colombia hade en pinne efter 99 minuter kunde någonting stjälas från värdnationen som via Neymar och Casemiro avgjorde när klockan slagit över på tresiffrigt.

Ecuador kommer till söndagens strid i Goiania utan att ha vunnit någon av föregående tre fighter, spelet har sett hafsigt ut trots möten med betydligt mer beskedliga motståndare än det som väntar härnäst. Senaste fem inbördes bär facit 4-1-0, samtliga med hållen brassenolla.  Marquinhos och Thiago Silva är still going strong som mittlås och lär bomma igen butiken återigen.

Spel: Brasilien vinner och håller nollan @ 2,22
Tävling: Copa América
Plats: Estádio Olímpico Pedro Ludovico
Tid: 23.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Nederländerna – Tjeckien: Tjeckien +0,5 @ 2,28
Belgien – Portugal: Belgien kvalificerar sig @ 1,73
Brasilien – Ecuador: Brasilien vinner och håller nollan @ 2,22

Totalt odds: 8,75

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100