Trippeln 27/8 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Den här tiden på året är fredagarna fantastiska med godisbitar att plocka från de flesta av världens största ligor. Denna helg inleds med bland annat Serie A och Bundesliga. Dortmund har inte fått önskad start på säsongen, kan Håland och gänget vända på skutan när Hoffenheim kommer på besök?

Spelstopp: 18.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Udinese – Venezia: Hemmaseger @ 1,69

Nere i den italienska stöveln ligger andra omgången under luppen sedan Udinese fått en kanonstart förra helgen. Det så kallade Zebramötet mot Juventus slutade med pinnplock för värdföreningen trots att Paolo Dybala satt högsta fart direkt. 2-0 i brakan mot “Den gamla damen” efter 23 minuter hade ju kunnat fälla vilket högdjur som helst.

Udinese krigade sig tillbaka in i matchen och Pereyras straff i inledningen av den andra akten följdes upp med ex-milanistan Deulofeus kvittering fem minuter före full tid. Att inbytte Ronaldo fick ett mål VAR-bortdömt på tilläggstid med tillhörande raseriutbrott och ostskiva lär inte ha gjort kvällen mindre angenäm för Luca Gottis grabbar som verkligen förtjänade sin poäng sett till matchbilden.

Venezia hade inte en lika trevlig premiär då trippen till Stadio Diego Armando Maradona slutade i en 2-0-förlust. Att nykomlingen inte ens kunde föra spelet eller pumpa på med målchanser i mötet med Napoli som fått Osimhen tidigt utvisad var ett väldigt oroväckande tecken för Paolo Zanettis lejon. Venezia har inte vunnit i Udine i modern tid och till odds kring 1,70 utgår vi från att de blir dragna i näbben igen.

Fler odds på Udinese – Venezia >

Spel: Hemmaseger @ 1,69
Tävling: Serie A
Plats: Dacia Arena
Tid: 18.30
TV: CMore

Fortuna Sittard – Waalwijk: Båda lagen gör mål @ 1,64

Från pizzor och carbonaras till tulpaner och drömska raketer i Hollands högsta serie. Waalwijk har avverkat två omgångar av Eredivisie och inlett med en fågel och en fisk. 1-0 hemma mot AZ Alkmaar bärgades tack vare nyförvärvet Kramer men man kan lugnt säga att det var ett smärre mirakel att inte Jesper Karlsson och company lyckades överlista Pereira i den blågula buren.

Närmast kommer besökarna från en tripp till Heerenveen där Pereira överlistades tre gånger redan i första halvlek innan Waalwijk löste ett par tröstande kulor i andra akten. Nu ställs fjolårets 15:e bästa lag mot Fortuna Sittard som överraskade positivt förra säsongen med sin elfteplats.

Zian Flemming har stannat hos Fortuna trots sin suveräna poängproduktion förra säsongen, 23-åringen var avstängd i premiären men återkommer i helgen. Det grönklädda hemmagänget klarade sig fint i premiären utan Flemming där påläggskalven Toshio Lake visade vägen när Twente fick smaka 2-1-kaka. Båda lagen har målat i fyra raka inbördes möten, samma scenario igen funkar fint som virke till trippelelden.

Fler odds på Fortuna Sittard – Waalwijk >

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,64
Tävling: Eredivisie
Plats: Fortuna Sittard Stadion
Tid: 20.00
TV:

Dortmund – Hoffenheim: Hoffenheim(1) @ 2,97

Den gångna veckan har Dortmund sålt sin danske mittfältare Thomas Delaney till spanska Sevilla. Gulsvart har fortfarande kvar sin viktigaste skandinav Erling Braut Håland som dock gick mållöst senast mot Freiburg. Efter att baggen varit inblandad i samtliga strutar när Dortmund 5-2-segrade i premiären mot Eintracht Frankfurt har EBH gått poänglös mot både Bayern i Supercupen och Freiburg i Bundesliga.

Med förlusten mot beskedliga Freiburg i bagaget ska Die Schwarzgelben ställas mot något av ett bogey team. Hoffenheim har visat sig vara en av Dortmunds tuffaste nötter att knäcka på senare år. Sett till de senaste sju striderna mellan gulsvart och blåvitt har gästerna ett övertag i form av 3-3-1.

Baden-Württembergs arstistiska gymnastikföreningen har inlett denna säsong på samma solida sätt som de avslutade den förra. Hoffenheim har tio raka tävlingsmatcher utan något nederlag, fjädrar i hatten finns i form av hållna nollor mot storheter som RB Leipzig samt Bayer Leverkusen. Burväktaren Baumann och hans kumpaner ska ha pangchans att hålla stången även mot Hålands gäng.

Fler odds på Dortmund – Hoffenheim >

Spel: Hoffenheim(1) @ 2,97
Tävling: Bundesliga
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Udinese – Venezia: Hemmaseger @ 1,69
Fortuna Sittard – Waalwijk: Båda lagen gör mål @ 1,64
Dortmund – Hoffenheim: Hoffenheim(1) @ 2,97

Totalt odds: 8,23

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100