Trippeln 28/1 – Torsdagens bästa trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är ingen tråkig tripp torsdagen erbjuder oss genom fotbollsvärlden. Tulpanernas rike, det rostade brödets rike samt pastans vagga ska samtliga besökas i jakten på kvällens bästa trippelspel. Allra flest blickar lär riktas mot London och megamatchen i Premier League.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Ajax – Willem II: Willem II +1,5 @ 3,47

Fler odds på Ajax – Willem II

Hollands huvudstad inleder med Eredivisie där toppen tar emot botten. Ajax är som vanligt herrar på täppan i Eredivisie, 44 poäng på 18 omgångar är frukten av de rödvitas svårslagenhet. Under hösten plockade Ajax sina skalper i överlägsen stil men under vintern har Tadic och company snarare gnetat sig till trepoängarna. 2-1 mot Fortuna Sittard senast kom efter att motståndarna både gjort självmål och dragit på sig en utvisning.

På tal om utvisningar var det just vad som gällde avgörandet när Willem II mötte Zwolle senast. Kwasi Okyere Wriedt inledde första halvlek med att sätta ledningsbollen och avslutade densamma med att sopa på sig ett rött kort. 1-0 förvandlades till 1-3 och ghananen är satt i skamvrån. Sebastian Holmén och company i bortalaget ska ändå ha hyfsade chanser att stå emot Ajax, hemmamötet i december slutade 1-1 efter en heroisk blåröd insats.

Willem II har endast förlorat en av sina senaste fem tävlingsmatcher med mer än en boll. Ajax har endast vunnit en av sina sex senaste tävlingsmatcher med mer än en boll. För en månad sedan slutade det inbördes mötet oavgjort och när Willem II besökte Amsterdam förra säsongen segrade gästerna med 2-0. Handikappliret betalar magiskt gott.

Fler odds på Ajax – Willem II

Spel: Willem II +1,5 @ 3,47
Tävling: Eredivisie
Plats: Johan Cruijff Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Xtra

Tottenham – Liverpool: Båda lagen gör mål @ 1,60

Fler odds på Tottenham – Liverpool

Sebastian Holmén får ursäkta men alla andra matcher bleknar i jämförelse med torsdagens huvudrätt som serveras i The Big Smoke. Dessa elefanter huserar sida vid sida i Premier Leagues tabell, Tottenham har en pinne upp till Liverpool när värdarna har en match mindre spelad.

Liverpool har varit fruktansvärt bra i flera års tid. Guldet i Champions League 2019 följdes av samma valör i Premier League förra säsongen när The Reds var rekordartat överlägsna. Denna säsong har Jürgen Klopps brottats med stora skadeproblem men svårslagenheten är trots det påtaglig, endast tre förluster har regerande mästarna dragit på sig i ligaspelet.

Tottenham har också bara åkt på däng vid tre tillfällen, 3-1-triumfen mot Sheffield United i ligaspelet följdes upp med 4-1 i avancemanget senast mot lilla Wycombe i FA-cupen. José Mourinho minns Spurs besök på Anfield i höstas med bitterhet eftersom Firmino fällde avgörandet i matchens sista minut. 2-1 då har alla förutsättningar att upprepas nu såtillvida att båda dessa anfallsstarka gäng ska måla. Sex av de senaste sju inbördes i seriespel har slutat med att både Spurs och The Reds hittat nätet.

Fler odds på Tottenham – Liverpool

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,60
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Napoli – Spezia Calcio: Spezia Calcio +1,5 @ 1,82

Fler odds på Napoli – Spezia Calcio

Ärtsoppans dag går i mål i pastanästet där det handlar om kvartsfinalen i Coppa Italia. Det råder ingen tvekan om att den här turneringen betyder mycket för alla inblandade, fråga bara Romelu Lukaku och Zlatan Ibrahimovic. Napoli och Spezia Calcio känner varandra väl från det ordinarie ligaspelet, det är bara tre veckor sedan senast de möttes.

Då precis som nu är det Diego Armando Maradonas arena i Neapel som utgör spelplats. 6 januari segrade Spezia Calcio här med 2-1 efter att Nzola och Pobega klivit fram som matchvinnare, den senare fällde avgörandet trots att gästerna spelade med decimerat manskap sedan Ismajli blivit utvisad.

Napoli har varit en besvikelse denna säsong, närmast kommer Gennaro Gattusos grabbar från ännu en genomklappning när 1-0-ledningen mot Hellas Verona förbyttes i en 3-1-torsk. Favoritskapet hos de himmelsblå ter sig oerhört överdrivet denna afton, inte minst med tanke på hur vassa Spezia varit mot Roma, Inter och Napoli senaste tiden. Att gästerna torskar med max en boll betalar för bra.

Fler odds på Napoli – Spezia Calcio

Spel: Spezia Calcio +1,5 @ 1,82
Tävling: Coppa Italia
Plats: Stadio Diego Armando Maradona
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Ajax – Willem II: Willem II +1,5 @ 3,47
Tottenham – Liverpool: Båda lagen gör mål @ 1,60
Napoli – Spezia Calcio: Spezia Calcio +1,5 @ 1,82

Totalt odds: 10,10

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 27 januari, 2021