Trippeln 29/11 – Söndagens allsvenska spel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Söndagens utbud på fotbollsfronten är oerhört inbjudande, inte minst här hemma i Sverige. Allsvenskan går in i omgång 29 när det bland annat vankas hyperintressant bottenmöte mellan Helsingborg och Falkenberg. Dagens bästa trippel är framtagen med blågul pensel.

Spelstopp: 14.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Helsingborgs IF – Falkenbergs FF: Under 2,5 mål @ 2,15

Slå upp ordet ångest i en ordbok och finn mötet mellan Helsingborgs IF och Falkenbergs FF. Omgång 29 av 30 står för dörren när Olympia slår upp portarna för Allsvenskans nervdallrande jumbofinal. 22 respektive 23 pinnar finns i bankboken efter varsin synnerligen svag säsong. Vore det inte för att även Kalmar är klappkassa hade inte chansen till kval funnits kvar.

Helsingborgs IF har haft ett motigt år på alla vis och jumboplatsen är svårt att ifrågasätta. Olof Mellbergs mannar har endast erövrat en pinne sett till de senaste sju omgångarna, vi får backa bandet till sommarmånaderna för att finna senaste blåröda segern på skånsk mark.

Falkenbergs FF ligger en poäng ovanför HIF och en poäng under kvalplatsen. Hallänningarna har formen till sin fördel även om det blev storstryk senast mot IFK Norrköping. HIF har gått mållösa i fyra raka hemmamatcher. FFF är seriens näst sämsta bortalag, senast gästerna segrade på bortabana var i månadsskiftet juli/augusti. Motsvarande möte slutade 1-1 förra säsongen, samma visa är trolig när ångesten tätnar.

Fler odds på Helsingborgs IF – Falkenbergs FF

Spel: Under 2,5 mål @ 2,15

Tävling: Allsvenskan

Plats: Olympia

Tid: 14.30

TV: Dplay

Östersunds FK – IFK Göteborg: Östersunds FK +0,5 @ 1,96

Vi styr kosan mot Allsvenskans nordligaste arena när Jämtkraft Arena arrangerar ett mötet mellan tabellgrannar på den nedre halvan av tabellen. IFK Göteborg har gått från oklarhet till oklarhet men räddar nytt kontrakt tack vare att det finns lag som är ännu mindre oklara. Endast fem av 28 matcher har slutat med seger för den anrika föreningen i blått och vitt.

Östersunds FK spåddes en mörk säsong med anledning av både spelarflykt och fuffens vid skrivbordet. Ian Burchnall var icke lyckosam som norrländsk tränare men Amir Azrafshan har lyft Falkarna till en respektabel nivå. ÖFK har mattats av på höstkanten men är likväl fem pinnar rikare än Blåvitt.

IFK Göteborg är ett gräslag, därom råder ingen som helst tvekan. Roland Nilssons adepter har inte vunnit en enda match på konstgräs under Allsvenskan 2020. Trots denna stenhårda fakta målas göteborgarna upp som favoriter på balkongmattan i Jämtland. Östersund har fyra raka poängplock i motsvarande möten och nöp även en pinne borta mot Blåvitt. Norrländskt plockepinn smakar fågel.

Fler odds på Östersunds FK – IFK Göteborg

Spel: Östersund FK +0,5 @ 1,96

Tävling: Allsvenskan

Plats: Jämtkraft Arena

Tid: 14.30

TV: Dplay

BK Häcken – Örebro SK: Örebro SK Över 0,5 mål @ 1,64

Göteborgsderbyt i måndags slutade med delad ära, därmed tappade BK Häcken sin slagläge för att nå en Europabiljett. Getingarna från Hisingen ligger på fjärde plats med sin svaga form där endast två av de senaste tio dusterna slutat med tre poäng på det gulsvarta kontot.

Örebro SK landar som vanligt i mittenbassängen men formmässigt är närkingarna ett äkta topplag. Axel Kjäll och company ligger tvåa i Allsvenskan sett till de senaste tio omgångarna. Närmast kommer gästerna från en 2-0-seger mot formtabellens ledare AIK på nationalarenan i Solna.

BK Häcken har släppt in mål i sju av sina senaste åtta bataljer på Bravida Arena, endast mot nästjumbon Falkenberg lyckades Pontus Dahlberg hålla tätt. Örebro SK har målat vid tre av sina senaste fyra besök på Hisingen och minst en vitsvart balja lär Besara och company vaska fram på årets sista utflykt.

Fler odds på BK Häcken – Örebro SK

Spel: Örebro SK Över 0,5 mål @ 1,64

Tävling: Allsvenskan

Plats: Bravida Arena

Tid: 17.30

TV: Dplay

Trippeln

Helsingborgs IF – Falkenbergs FF: Under 2,5 mål @ 2,15

Östersunds FK – IFK Göteborg: Östersunds FK +0,5 @ 1,96

BK Häcken – Örebro SK: Örebro SK Över 0,5 mål @ 1,64

Totalt odds: 6,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 november, 2020