BK Häcken – Örebro 14/7, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för BK Häcken – Örebro
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta BK Häcken – Örebro i 14/7

I Allsvenskan kommer BK Häcken att möta Örebro klockan 15:00 söndagen den 14 juli. Matchen mellan BK Häcken – Örebro kommer att sändas i C MORE Live.

Se BK Häcken – Örebro live stream

Se BK Häcken – Örebro live stream hos C More Play direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Speltips BK Häcken – Örebro

Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De betting tips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på BK Häcken – Örebro eller annan match. Rekar på andra matcher än BK Häcken – Örebro hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för BK Häcken och Örebro

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Allsvenskan så har BK Häcken ett genomsnitt på 1,33 per match, på totalt 6 matcher. Under säsongen som har gått har BK Häcken släppt in totalt 4 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Allsvenskan, det innebär att BK Häcken släppt in 0,67 mål per match i snitt.

På de 12 matcher BK Häcken spelat i Allsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 17 mål, med ett snitt på 1,42 mål per match. Under den gångna säsongen har BK Häcken ett facit med 10 insläppta mål på de 12 matcher som spelats i ligan. I snitt har BK Häcken släppt in 0,83 mål per match.

Örebro har ett snitt på 1,50 gjorda bortamål i Allsvenskan på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Örebro har i genomsnitt släppt in 1,33 mål per bortamatch i Allsvenskan.

Per match har Örebro i snitt producerat 1,25 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Allsvenskan. Örebro har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 20 mål, ett snitt på 1,67 insläppta mål per spelad match.