Örebro – Djurgården 28/10, odds, speltips, livestream

Örebro
vs
Djurgården
1 – 1 2018-10-28 15:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örebro – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-28 14:47:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Örebro, med svaga resultat senaste tiden, tar emot Djurgården på hemmaplan. Djurgården har inte heller rosat marknaden i det senaste, men har två starka kryss med sig in i den här drabbningen. Vi tror på gästerna och spelar 2:an. Unibet ger 2,42 gånger insatsen.

En seger på senaste fem

4-0 mot jumbolaget Trelleborg. Det är Örebros enda seger på de senaste fem matcherna. Nu har de spelat två raka bortamatcher och visserligen klarat ett kryss efter 1-1 mot AIK, där Rogic räddade poäng med ett kvitteringsmål på tilläggstid. Senast blev det dock förlust mot ett svagt Dalkurd efter en medioker insats. Dalkurd krigar för sin överlevnad, och det var det som fällde avgörandet. Örebro inledde matchen hyfsat och skapade en del lägen, men mattades av. En fast situation ledde till baklängesmålet och där hade Oscar Jansson i målet inte mycket han kunde göra. Örebros form den senaste tiden gör att vi inte riktigt tror på dem. Truppen är hel, så när som på Arvid Brorsson som är fotskadad.

En seger på senaste sex

Precis som hemmalaget Örebro så är gästande Djurgårdens enda seger den senaste tiden mot just Trelleborg. 0-3 då och två mål av Mrabti. Det som gör att vi ändå tror att det skiljer lite mellan lagen är det faktum att Djurgården har kryssat i sina två senaste matcher, och det mot bra motstånd. Först 1-1 borta mot tabelltvåan Norrköping, där ett självmål gav Norrköping ledningen. Badji kunde kvittera i den 68:e minuten. Senast var det självaste serieledaren, AIK, som stod för motståndet. Andreas Isaksson fick titta på från sidlinjen, men inhoppande Tommi Vahio gjorde det riktigt bra och stod för flera fina parader. Jonas Olsson var också bra och styrde backlinjen med bravur. Efter en tight tillställning stod det 0-0 på tavlan och Djurgården presterade bättre än på länge. Vi tror att de tar det med sig till matchen mot Örebro och fortsätter där de slutade senast. Vahio lär fortsatt ersätta Isaksson och Kadewere är sedan tidigare skadad. I övrigt ska alla vara tillgängliga för spel.

Speltips - Knapp fördel för gästerna

Det är två lag som inte har några superfina resultat i de senaste omgångarna av Allsvenskan, men där Djurgården ändå har två raka kryss mot ettan och tvåan i tabellen. Djurgården har varit bättre på bortaplan under säsongen och vårt speltips är en 2:a. Vi spelar hos Unibet till oddset 2,42.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-26 08:10:48

Matchen är tippad av

Örebro - Djurgården odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan Örebro och Djurgården så var Djurgården oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 2.33 gånger pengarna på Djurgården som vinnare.

Örebro - Djurgården kryssade senast

Matchen mellan Örebro och Djurgården slutade oavgjort med siffrorna 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan