Trippeln 3/1 – Italienskt söndagstips!

Dagens Trippel

Buongiorno! Lördagarna är förbehållna britterna men veckans sista dag skapade vår herre för pizza och fotboll från Italien. Årets första veckoslut tar fasta på detta när Serie A ståtar med ett flertal finfina fighter. Dagens bästa trippel innehåller de bästa handikappspelen.

Spelstopp: 12:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Inter – Crotone: Crotone +1,5 @ 2,31

Fler odds på Inter – Crotone

14 omgångar är vad som avverkats i finrummet nere i den så kallade stöveln. Crotone har som väntat haft svårt att uträtta några stordåd men formen är helt klart gryende i bortalägret. Brassen vid namn Messias frälste de blåröda senast när Parma lades på rygg, det var tredje poängplocket på de senaste fyra fighterna för Crotone.

Inter har haft en svängig säsong så här långt. Jumboplatsen i Champions League var direkt skamlig, i synnerhet sättet den kom till då de blåsvarta var komplett impotenta när matchbollen var serverad i sista striden hemma mot Shakhtar. I ligaliret har det gått betydligt bättre för Antonio Contes milaneser som ligger på andra plats men det är inte tal om några överlägsna segrar som oddsen ger sken av. 

Senaste motsvarande möte slutade oavgjort. Av säsongens tio tävlingsmatcher på Giuseppe Meazza har Inter vunnit med mer än en boll vid ynka två tillfällen. Om Spezia kunde hålla nere siffrorna senast det begav sig på den blåsvarta mattan ska givetvis även Crotone kunna göra det till god avkastning.

Fler odds på Inter – Crotone

Spel: Crotone +1,5 @ 2,31
Tävling: Serie A
Plats: Giuseppe Meazza
Tid: 12.30
TV: CMore, CMore Fotboll

Benevento Calcio – Milan: Benevento Calcio +1,5 @ 1,53

Fler odds på Benevento Calcio – Milan

Nästa italienska arena till rakning är Stadio Ciro Vigorito. Efter 14 omgångar har Benevento Calcio lagt ankare på den övre halvan av Serie A, lika oväntat som imponerande. De rödgula har formen toppad inför årsskiftet då endast en av de senaste sju rundorna slutat med förlust.

Milan har varit pastanationens allra bästa lag den här säsong, de rödsvarta gästerna är ensamma om att ännu inte ha lagts på rygg någon gång. Närmast kommer milaneserna från ett 3-2-krig mot Lazio där de hade mycket möda när Theo Hernandez frälste sedan klockan tickat upp på tilläggstid.

Den stora anledningen till Milans nostalgiska framfart stavas som bekant Zlatan Ibrahimovic då svensken ser bättre ut än någonsin med tio fullträffar trots en hel del frånvaro. Zlatan kommer inte att delta under söndagen, något som försvagar den rödsvarta aktien radikalt. Milan har inte vunnit någon av sina senaste fem tävlingsmatcher på bortaplan med mer än en boll. Benevento har i närtid plockat poäng här hemma mot både Juventus och Lazio.

Fler odds på Benevento Calcio – Milan

Spel: Benevento Calcio +1,5 @ 1,53
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Ciro Vigorito
Tid: 18.00
TV: CMore, CMore Live

Juventus – Udinese: Udinese +1,5 @ 1,65

Fler odds på Juventus – Udinese

På Allianz Stadium möts två gäng som fått varsin snyting i julklapp. Dagen före dopparedagen åkte Udinese på en 2-0-torsk hemma mot Benevento Calcio, i samma veva fick Juventus en ännu värre propp. 3-0 i baken här hemma mot rivalen Fiorentina smakade härsken Jansson på Andrea Pirlos läpp.

Juventus är den största negativa överraskningen i Serie A den här säsongen. Att endast ha förlorat en match, den senast mot Viola, är strongt i sig men Pirlos pojkar har varit mer kryssbenägna än något annat gäng. Med en hängmatch i handen har Juve hela tio poäng upp till ett betydligt mindre namnkunnigt Milan, det är direkt svagt.

När dessa svartvita manskap strålade samman i Udine under sommaren fick Juventus vika in hovarna. Av de senaste fem ligamatcherna i Turin har “Den gamla damen” endast täckt segrat med mer än en boll vid ett tillfälle. Udinese har inte förlorat med två bollar på bortabana sedan januari 2020.

Fler odds på Juventus – Udinese

Spel: Udinese +1,5 @ 1,65
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Inter – Crotone: Crotone +1,5 @ 2,31
Benevento Calcio – Milan: Benevento Calcio +1,5 @ 1,53
Juventus – Udinese: Udinese +1,5 @ 1,65

Totalt odds: 5,83

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100