Trippeln 3/2 – Starkt onsdagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen firas genom en fotbollsresa genom tre länder. Danmark återupptar Superligan denna afton när det vankas stormöte mellan AaB och FCK. På den franska fronten ska PSG ta emot krokodilerna från Nimes. Kvällen går i mål genom ett målkalas i Italien.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AaB Aalborg – FC Köpenhamn: FC Köpenhamn -0,5 @ 2,04

I vårt södra grannland har högsta serien haft uppehåll över jul, nyår och hela januari. Nu ska säsongen återupptas med omgång 14 när två storklubbar möts i ett ängsligt möte. Tabellgrannarna ligger och skaver kring det streck som skiljer positivt slutspel från negativt slutspel.

AaB Aalborg har haft enorma offensiva problem, 15 pytsar på 13 rundor gör att värdföreningen tillhör de sämsta danskarna inom denna kategori. Oscar Hiljemark har inte haft någon lyckad tid på andra sidan sundet, smålänningens höftskada har gjort att det bara blivit en kasse på fem framträdanden.

FC Köpenhamn var riktigt klena under hösten då huvudstadens blåvita representant bland annat förlorade hemma mot onsdagens opponent. Vintertid växlade FCK åtminstone upp ett hack, både i ligan inför julen och under mellansäsongen. Gästerna har vunnit fyra av sina senaste fem tävlingsmatcher på resande fot och segrade även på denna arena förra säsongen. När vi får dubbeldegen på FCK är spelvärdet ett faktum.

Fler odds på AaB Aalborg – FC Köpenhamn

Spel: FC Köpenhamn -0,5 @ 2,04

Tävling: Superligan

Plats: Aalborg Portland Park

Tid: 20.00

TV:

Paris SG – Nimes: Paris SG -2,5 @ 1,70

Frankrikes huvudstad arrangerar en uppgörelse som lär bli synnerligen ensidig. Paris Saint Germain har inga Aalborg-problem med målskyttet, även om miljardbygget för ovanlighetens skull inte leder Ligue 1 så är krutet fortsatt torrt. 50 baljor på 22 omgångar innebär att parisarna är målstarkast i klassen, Kylian Mbappé har varit direkt inblandad i 20 av dessa fullträffar.

Nimes är näst sämst i Frankrikes finrum på att hitta nätet, de rödvita gästerna har inte ens tillsammans förmått att måla lika många gånger som Mbappé medverkat till. 17-44 är målskillnaden för Krokodilerna som ligger allra sist i Ligue 1 inför resan till Parc des Princes.

PSG har den makalösa målskillnaden 29-5 på eget gräs i säsongens ligaspel. Mer än hälften av alla fighter på Parken har slutat med minst tre måls segermarginal för Mauricio Pochettinos pojkar. Krokodilernas senaste tre besök här har slutat med tillräcklig marginal för att leva upp till de aktuella kraven, i egenskap av jumbo finns inte annat att be för denna gång heller.

Fler odds på Paris SG – Nimes

Spel: Paris SG -2,5 @ 1,70

Tävling: Ligue 1

Plats: Parc des Princes

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Napoli – Atalanta: Över 3,5 mål @ 2,32

Ståndaktig sorti sker i Neapel där det handlar om Coppa Italia och mer av PSG-stil än Aalborg- och Nimes-torka. Båda dessa elefanter kommer från härliga målkalas i förra veckans kvartsfinaler. Napoli slog ut Spezia här hemma med 4-2 efter att åtta olika spelare svarat för mål respektive assists.

Atalanta hade tuffare motstånd hemma i Bergamo men redde ut stormen mot Lazio. Särskilt imponerande blir de blåsvartas avancemang mot bakgrunden av att Palomino visades ut i början av den andra halvleken. Plus att Zapata som lök på laxen fick för sig att bränna en straff mot slutet innan Gasperini kunde sleva upp grädden på 3-2-glassen.

Såväl Napoli som Atalanta är kända för att vara oerhört framåtlutade och publikfriande. Öppna spjäll lär det bli även i semifinalen av Coppa Italia när det finns mycket att vinna men föga att förlora. Säsongens seriestrid på Maradona-stadion slutade 4-1 till Napoli sedan den himmelsblå burväktaren lustigt nog letat sig in i poängprotokollet med en målgörande passning. Förra säsongen blev det 2-2 när Atalanta besökte Neapel. Överspelet betalar riktigt fint.

Fler odds på Napoli – Atalanta

Spel: Över 3,5 mål @ 2,32

Tävling: Coppa Italia

Plats: Stadio Diego Armando Maradona

Tid: 20.45

TV:

Trippeln

AaB Aalborg – FC Köpenhamn: FC Köpenhamn -0,5 @ 2,04

Paris SG – Nimes: Paris SG -2,5 @ 1,70

Napoli – Atalanta: Över 3,5 mål @ 2,32

Totalt odds: 8,04

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 februari, 2021