Trippeln 3/3 – Onsdagens PL-trippel!

Dagens Trippel

Lillelördagen skämmer bort oss med en hel drös av snajsiga strider från svenskarnas favoritliga. När Premier League lägger ankare på Turf Moor, Bramall Lane samt Selhurst Park kan man lugnt konstatera att det är en bortabetonad bong som bakas.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Burnley – Leicester: Bortaseger @ 2,05

Premier League har betat av 26 omgångar när botten tar emot toppen på klassiska Turf Moor. Leicester kommer från en 3-1-torsk mot Arsenal men har överlag gått riktigt starkt denna säsong. Brendan Rodgers blåvita besökare befinner sig på tredje plats med fem poängs marginal när det gäller slaget om biljetterna till Champions League.

Burnley kan känna igen sig i just fempoängsavståndet, det är precis så stor marginalen är ner till giljotinen för de vinröda värdarna. Sean Dyches sällskap kommer närmast från en redig näbbdragning i London där Spurs serverade varma fiskar i form av 4-0. Innan dess klarade inte The Clarets mer än kryss i de båda hemmamatcherna mot nedflyttningsplacerade duon West brom och Fulham.

Hemmaklena Burnley ska nu försöka brunka sig fram mot ett synnerligen bortastarkt Leicester. 9-3-1 lyder facit på bortabana för The Foxes som således kammat in 30 pinnar i denna spelform, lika många som i övrigt överlägsna Manchester City. Rodgers har ett par avbräck, bland annat lär Maddison åter saknas, men det ska inte bekomma Rävarna här. Tre av de senaste fyra inbördes har slutat med vinst för de blåvita.

Fler odds Burnley – Leicester

Spel: Bortaseger @ 2,05

Tävling: Premier League

Plats: Turf Moor

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Sheffield United – Aston Villa: Bortaseger @ 2,07

Stålstaden Sheffield tar vid med samma visa, ett hemmalag i det engelska finrummets träsk mot ett bättre bemedlat bortalag. Aston Villa har gjort en suverän säsong, vid seger i hängmatcherna kan Jack Grealish och grabbarna till och med ta sig förbi Liverpool och Chelsea för att plocka en CL-biljett.

Lejonen från Birmingham anländer till Bramall Lane efter en trevlig tripp till Elland Road där firma El-Ghazi/Watkins fixade 1-0-biffen. Lika gott gry är det inte i Sheffield United som gått från oklarhet till oklarhet hela säsongen. The Blades har fyra raka torsk i ligaliret, 306 minuter har gått sedan senaste nätrasslet och den baljan var ett självmål signerat Chelseas Rüdiger.

Sheffield United ligger tvärsist i tabellen och har uppenbarligen redan gett upp hoppet om att stanna kvar på högsta nivån. 21 av The Blades 26 kamper har slutats i moll, bland annat höstmötet mot onsdagens opponent. 18-4 i målchanser till Aston Villa den gången säger något om styrkeförhållandena.

Fler odds på Sheffield United – Aston Villa

Spel: Bortaseger @ 2,07

Tävling: Premier League

Plats: Bramall Lane

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Football

Crystal Palace – Manchester United: Bortaseger @ 1,43

The Big Smoke är aftonens sista anhalt när, hör och häpna, ett lag från den nedre halvan tar emot ett topplag. Crystal Palace bör ticka in på sin sedvanliga plats på behörigt avstånd från den värsta dramatiken, närmast kommer Roy Hodgsons herrar från en sagolikt slätstruken insats. Derbyt mot nedlflyttningshotade Fulham slutade mållöst och blev därefter anmält till TV-ombudsmannen för förargelseväckande beteende.

Manchester United kommer också från ett 0-0-möte i London, dock mot ett lag av helt annan kaliber än Fulham. The Red Devils höll stången på Stamford Bridge, något Solskjaers sällskap upprepat mot storlagen under säsongen. Tabelltvåan spelar ut sitt register på ett helt annat vis mot de sämre lagen. United har varit magiskt solida på resande tass, 8-5-0 är en rad som onekligen imponerar.

Crystal Palace fick inte iväg ett enda skott på mål i hemmamatchen senast mot bottengänget Fulham. Att då ta emot hela ligans mest svårslagna bortalag ska inte kunna sluta på särskilt många olika sätt. Att Ole Gunnar Solskjaer manövrerar ut Roy Hodgson är det ultimata sättet att fullborda kvällens PL-trippel.

Fler odds på Crystal Palace – Manchester United

Spel: Bortaseger @ 1,43

Tävling: Premier League

Plats: Selhurst Park

Tid: 21.15

TV: Viaplay

Trippeln

Burnley – Leicester: Bortaseger @ 2,05

Sheffield United – Aston Villa: Bortaseger @ 2,07

Crystal Palace – Manchester United: Bortaseger @ 1,43

Totalt odds: 6,06

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100