Trippeln 30/10 – Trippel från toppligor!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter veckans spel i de europeiska cuperna är det dags för en rafflande helg bestående av inhemskt ligaspel. Under fredagskvällen finns fina matcher att se fram emot i både England, Tyskland och Spanien. Kvällen till ära är en spelvärd trippel framtagen!

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Schalke – Stuttgart: Bortaseger @ 2,18

Fler odds på Schalke – Stuttgart

Gelsenkirchen är första anhalt när Schalke ska slicka sina sår. Det har varit en dyster höst i hemmalägret, det hela kulminerade förra helgen när årets viktigaste match slutade i moll. 3-0 i baken mot rivalen Dortmund sved rejält i den blåvita själen. Schalke är fortsatt segerlösa och har endast erövrat en pinne.

Stuttgart har haft en desto trevligare inledning på Bundesliga. Gästerna hänger på i toppen efter de första fem omgångarna, endast en torskmåltid har det blivit hittills. Österrikes landslagsman Sasa Kalajdzic ser riktigt vass ut i Stuttgarts kedja, 23-åringen har redan svarat för fem personliga pinnar.

På sin senaste utflykt uppträdde Stuttgart snuskigt disciplinerat när nollan hölls intakt mot Hertha Berlin i den tyska huvudstaden. Disciplin är ett ord som Schalke inte kan stava till, de blåvita värdarna har släppt in 19 horribla bollar på fem rundor. Allt annat än en bortaseger vore förvånande.

Fler odds på Schalke – Stuttgart

Spel: Bortaseger @ 2,18
Tävling: Bundesliga
Plats: Veltins Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Wolverhampton – Crystal P: Hemmaseger @ 1,98

Fler odds på Wolverhampton – Crystal Palace

Över till de brittiska öarna där fredagsmyset innehåller en kamp mellan vargar och örnar. Wolverhampton har fått fason på sina prylar efter en tvetydig säsongsinledning där fjolårets succégäng bland annat åkte på en 4-0-propp mot beskedliga West Ham.

Wolves höll nollan intakt mot både Fulham och Leeds, efter pinnen mot Newcastle senast står de orangeklädda vargarna noterade för sju poäng på sina senaste tre framträdanden. Hemmalaget har fått igång sin stjärna, efter att Raul Jiménez varit på mexikanskt landslagsuppdrag och sänkt Nederländerna i tulpanriket återvände spjutspetsen till vargflocken och målade i båda de efterföljande klubblagskamperna.

Crystal Palace säsongsinledning har gått åt motsatt håll jämfört med Wolves. Roy Hodgsons herrar följde upp sin premiärseger mot Southampton med att sänka självaste Manchester United på drömmarnas teater. Fyra pinnar på fyra efterföljande omgångar har tagit ner Örnarna på jorden inför trippen till grytet på Molineux. Dessa lag möttes på denna arena så sent som i sommarens slutspurt. Då vann Wolves med 2-0, något liknande ligger i pulpeten nu.

Fler odds på Wolverhampton – Crystal Palace

Spel: Hemmaseger @ 1,98
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Eibar – Cádiz: Cádiz +0,5 @ 1,58

Fler odds på Eibar – Cádiz

Fredagskvällen tas i hamn på spansk mark där två gladlynta manskap drabbar samman. Snidaren Diop och spjuvern Kike samarbetade sig fram till 1-0-dolken borta mot Sevilla senast när Eibar plockade poäng för tredje matchen på raken. Därmed står baskerna på åtta godkända pinnar efter sju ligamatcher.

Cádiz har inlett La Liga ännu vassare än Eibar. Bortalaget är tre pinnar rikare än hemmalaget efter ett flertal framstående prestationer. Framför allt är det defensiven som imponerar hos de blågula, oktober månad visar hållna nollor mot trippla storheter vid namn Athletic Bilbao, Real Madrid samt Villarreal. Inte illa pinkat för en nykomling.

Eibar trivs bäst med att ligga på rulle, något de inte kommer att få göra denna fredagsafton. Baskerna har ännu inte vunnit någon hemmamatch och mot det stenhårt arbetande blågula kollektivet lär inte den trenden brytas. Cádiz har plockat poäng i åtta av sina senaste nio bortamatcher, bland annat hemma hos Zinedine Zidane. X2 är en trygg byggsten till trippeln.

Fler odds på Eibar – Cádiz

Spel: Cádiz +0,5 @ 1,58
Tävling: La Liga
Plats: Municipal de Ipurua
Tid: 21.00
TV: CMore

Trippeln

Schalke – Stuttgart: Bortaseger @ 2,18
Wolverhampton – Crystal P: Hemmaseger @ 1,98
Eibar – Cádiz: Cádiz +0,5 @ 1,58

Totalt odds: 6,82

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 30 oktober, 2020