Trippeln 30/11 – Svengelskt måndagstips!

Dagens Trippel

Allsvenskan ska stänga omgång 29 under måndagskvällen. IFK Norrköping måste vinna borta mot Hammarby för att ha chans att nå Europaspel, samtidigt har Kalmar FF ett fint läge borta mot AIK i bottenstriden. En fight från Premier League fullbordar trippeln.

Spelstopp: 18:29

Leicester – Fulham: Båda lagen gör mål @ 1,85

Fler odds på Leicester – Fulham

Veckans första fotbollskväll startar på de brittiska öarna där Premier League är inne i sin tionde omgång. Fulham är nykomlingar från The Championship och har haft en tuff inledning i finrummet. The Cottagers har dock lyft sig en aning mot slutet, efter fem raka torsk har gästerna åtminstone plockat en bortapinne mot Sheffield United och en hemmaseger mot West Brom.

Leicester har stundtals lirat på samma höga höjd som när de blåvita skrällde till sig PL-guldet. Dipparna har dock varit sura med två raka hemmaförluster mot West Ham respektive Aston Villa i oktober månad. Närmast kommer The Foxes från en 3-3-fight i Europa League borta mot Braga.

Fulham må vara ett bottenlag som läcker rejält bakåt men när det gäller offensiven är inte The Cottagers så pjåkiga. I torsken mot topplaget Everton senast gjorde Scott Parkers pojkar två mål. Leicester har släppt in tre mål i sina senaste två tävlingsmatcher, Rävarnas sex senaste inbördes mot detta Londonlag har innehållit mål i båda burar. Att båda målar i grytet denna afton betalar fint.

Fler odds på Leicester – Fulham

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,85
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 18.30
TV: Viaplay

AIK – Kalmar FF: AIK -0,5 @ 2,03

Fler odds på AIK – Kalmar

Det är dags för den näst sista allsvenska omgången att stängas när vi styr kosan mot nationalarenan i Solna. 10-8-10 är en knappt godkänd resultatrad för en klubb av AIK:s dignitet men nuvarande tränaren Bartosz Grzelak ska inte lastas för detta. Nederlaget mot Örebro senast var den enda förlusten i tävlingssammanhang på Gnagets elva senaste kamper.

Kalmar FF har bara vunnit fem av sina 28 allsvenska bataljer 2020 och Nanne Bergstrand kan inte peka på någon annan än sig själv. Den forne guldtränaren har inte alls fått till det i östra Småland denna säsong och nästjumbon reser till huvudstaden med en tung sten på sina axlar.

Om smålänningarna förlorar på Friends Arena måste de hävda sig mot tabelltrean Häcken i sista omgången. Ett sådant scenario är extremt tydligt med tanke på skillnaden i både kvalitet och formkurva. AIK har vunnit fyra av de senaste fem dusterna i sin gulsvarta borg, mot lag som är klart bättre än Kalmar FF. Säker etta.

Fler odds på AIK – Kalmar

Spel: AIK -0,5 @ 2,03
Tävling: Allsvenskan
Plats: Friends Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Hammarby – IFK Norrköping: Över 3,5 mål @ 2,28

Fler odds på Hammarby – IFK Norrköping

Från Solna till söder där Tele2 Arena ståtar med årets sista grönvita arrangemang. Hammarby är ett av mittenlagen som båda kan sluta fyra och på den nedre halvan, beroende på hur upploppet artar sig. Bajen har trots publikfrånvaron agerat som ett av Allsvenskans mest svårslagna värdlag. Endast en hemmaförlust efter 14 omgångar är starka papper.

Nu ska Hammarby få besök av sin tabellgranne som trivs gott på resande tass. 6-2-6 är ett facit som gör IFK Norrköping till ett av de bästa bortalagen i ligan. Peking har dessutom gjort allra flest bortamål, till och med fler än guldgänget från Malmö, 31 stycken.

Hammarby spelar sin sedvanliga fotboll med öppna spjäll, inget lag har gjort lika många mål och samtidigt släppt in lika många. IFK Norrköping är Allsvenskans målgladaste lag med totalt 98 nätrassel på 28 rundor, att östgötarna spränger 100-vallen i huvudstaden är extremt troligt. Inte minst med tanke på att Totte Nyman är på jakt efter ännu en skytteligatitel. 2-2 slutade fjolårets motsvarande möte, samma skörd är trolig nu.

Fler odds på Hammarby – IFK Norrköping

Spel: Över 3,5 mål @ 2,28
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

Leicester – Fulham: Båda lagen gör mål @ 1,85
AIK – Kalmar FF: AIK -0,5 @ 2,03
Hammarby – IFK Norrköping: Över 3,5 mål @ 2,28

Totalt odds: 8,56

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100