Trippeln 31/10 – Motivationstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Superettan går in på sitt upplopp när lördagen serverar ett koppel av heta matcher. Eftersom säsongen lider mot sitt slut kan det skilja mycket i motivation mellan lagen, det är något som tas fasta på när vi nu ska profitera.

Spelstopp: 12:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Degerfors – Akropolis: Degerfors -1,5 @ 1,78

Fler odds på Degerfors – Akropolis

Sveriges näst högsta serie är 25 omgångar gammal när Stora Valla arrangerar mötet mellan serieledarna och tabellsexan. Akropolis har gjort en suverän säsong sett till sina förutsättningar. Att som nykomling lägga ankare på den övre halvan är imponerande, dock är slutfasen en ren formalitet för besökarna från huvudstaden.

Degerfors kan inte slappna av än, med fem omgångar kvar skiljer sex poäng till kvalplats. Värmlänningarna har varit ruggiga 2020 och endast förlorat tre matcher totalt. Allra vassast har bruksklubben varit på eget gräs där Örgryte var senaste gäng i raden till rakning. Offensiven med Edvardsen, Bertilsson och Dahlström är någonting i hästväg, det råder ingen tvekan om att trion är redo att hota allsvenska försvar.

I det värmländska skogarna har serieledarna gått segrande ur tio av tolv strider. I snitt vinner Degerfors med två bollar per hemmamatch. Mot omotiverade stockholmare råder ingen tvekan om att Johan Bertilsson och hans kumpaner ska veva hem en trygg viktoria.

Fler odds på Degerfors – Akropolis

Spel: Degerfors -1,5 @ 1,78
Tävling: Superettan
Plats: Stora Valla
Tid: 13.00
TV: Dplay

Dalkurd FF – Jönköpings Södra: Bortaseger @ 2,10

Fler odds på Dalkurd FF – Jönköpings Södra

De lärdes stad tar över taktpinnen med ett möte mellan botten och toppen. Dalkurd FF har gjort en svag säsong, inte minst hemma i Uppsala. Blott tre hemmasegrar är näst sämst i klassen, endast Umeå FC har gått vinnande ur färre hemmamatcher. 28 pinnar på 25 rundor innebär att DFF löper hög risk att tvingas klara sig kvar i näst högsta serien.

Jönköpings Södra befinner sig i motsatt sits, med fokus på allsvenskt kval. Smålänningarna innehar just nu den tredjeplats som innebär en kamp om finrummet i decembermörkret. Södras höst handlar om att dels hålla antagonisten Öster bakom sig, tre pinnar skiljer, samt att försöka gnaga ikapp Halmstad på direktplats fem poäng ovanför.

Närmast kommer Jönköping från en formidabel prestation i Borlänge där Brage lades på rygg med 4-1 när Dzenis Kozica hade show. Hemmasvaga Dalkurd blev näbbdragna på Studenternas senast det begav sig när GIF Sundsvall vände hem till Medelpad med 3-1 i ryggen. Smålänningarna har vunnit se senaste tre inbördes mot Dalkurd. Tvåa.

Fler odds på Dalkurd FF – Jönköpings Södra

Spel: Bortaseger @ 2,10
Tävling: Superettan
Plats: Studenternas IP
Tid: 15.00
TV: Dplay

GIF Sundsvall – Örgryte IS: Örgryte IS +0,5 @ 1,81

Fler odds på GIF Sundsvall – Örgryte IS

Säsongens stora besvikelse i Superettan heter GIF Sundsvall. Nykomlingen från Allsvenskan har uppträtt ruggigt blekt och ligger redan 17 poäng efter mindre bemedlade Degerfors. Hemvändande kaptenen Pontus Engblom kan knappast lastas då han älgat in 17 strutar och leder skytteligan, problemen är det obefintliga försvarsspelet.

Örgryte IS har inte precis heller imponerat 2020. Den anrika föreningen från Göteborg tappade visserligen både tränaren och ett knippe nyckelpjäser under vintern men de borde ändå inte ha behövt slåss för livet. ÖIS befinner sig i getingboet på den nedre halvan, endast en pinne nedanför hägrar det hemska kvalet till Söderettan.

Giffarna har tappat poäng i hälften av matcherna i Medelpad och tycks redan ha checkat ut. Henrik Åhnstrands herrar har inget större att spela för under avslutningen, något som återspeglades på Skarsjövallen senast där 0-0 mot jumbon Ljungskile klarades med nöd och näppe. Örgryte kommer från en förlösande 4-1-kross mot topplaget Öster och med livet som insats ska göteborgarna klara minst en pinne i Norrland.

Fler odds på GIF Sundsvall – Örgryte IS

Spel: Örgryte IS @ 1,81
Tävling: Superettan
Plats: NP3 Arena
Tid: 17.30
TV: Dplay

Trippeln

Degerfors – Akropolis: Degerfors -1,5 @ 1,78
Dalkurd FF – Jönköpings Södra: Bortaseger @ 2,10
GIF Sundsvall – Örgryte IS: Örgryte IS +0,5 @ 1,81

Totalt odds: 6,77

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 30 oktober, 2020