Trippeln 31/8 – Superettan och VM-kval i denna tvådagarstrippel

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Med de stora ligorna på paus och VM-kvalet som återupptas på onsdag sprids trissen ut över två dagar. Vi inleder på Vångavallen där formstarka Trelleborg bör lägga ett bortasvagt Öster på rygg. Onsdagen bjuder sedan på landskamper från våra två grannländer i väst. I spåkulan skymtas överlägsna danskar på Parken samt en målrik fajt på Ullevål. Trippeln plockas i skrivande stund till över 10 gånger degen!

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Trelleborg – Öster: Trelleborg -0,5 @ 2,26

Fler odds på Trelleborg FF – Öster

Vi drar igång kalaset på Vångavallen där Trelleborg, som är ett av Superettans hetaste lag för tillfället, tar emot ett Öster som inte övertygat på resande fot. Om vi börjar med hemmalaget så har Kristian Haynes manskap, bortsett från plumpen mot Falkenberg senast, radat upp segrar på löpande band. Faktum är att skåningarna tagit inkasserat tio poäng på sina fem senaste matcher. TFF är lite av en joker när det kommer till de allsvenska platserna och med bara fem poäng upp till serieledarna Helsingborg, som dessutom har en match mer spelad, är en seger av största vikt.

Gästerna från Småland har inte alls imponerat denna säsong. I synnerhet inte när det kommer till bortaspelet där de rödblå förlorat tre raka fajter och endast mäktat ett mål framåt. Växjö-laget ligger farligt nära bottenstriden och får inte anfallstrojkan Mortensen, Pavic och Magnusson fart på målproduktionen illa kvickt riskerar ÖIF att behöva slåss för sin existens i andradivisionen till vintern.

Mycket talar för att lirare som Petar Petrovic och Haris Brkic kommer att styra och ställa hemma i Skåne denna tisdag. Den raka ettan smakar mumma till 2,26.

Fler odds på Trelleborg FF – Öster

Spel: Trelleborg -0,5 @ 2,26
Tävling: Superettan
Plats: Vångavallen
Tid: 19:00
TV: Discovery+

Norge – Nederländerna: Över 2,5 mål @ 1,86

Fler odds på Norge – Nederländerna

Förhoppningsvis inleds onsdagen med en tredjedel av trippeln i hamn och vi kan således ta sats mot VM-kvalet som nu drar igång igen. Det blir en stjärnspäckad tillställning på Ullevål denna lillördag då världsspelare som Virgil van Dijk, Memphis Depay och Erling Braut Håland äntrar gräsmattan. Louis van Gaal är tillbaka som förbundskapten i Oranje och förväntas nu leda sitt landslag till VM i Qatar. I en grupp med mindre fotbollsnationer som Gibraltar och Lettland är det Norge, tillsammans med Turkiet, som utgör det största hotet i kampen om gruppsegern.

Ståle Solbakkens värdar är såklart i behov av att deras stora Dortmund-stjärna har en bra dag på jobbet om de ska kunna utmana om segern, men vi ska inte heller glömma bort potentiella klasspelare som Arsenal-nyförvärvet Ödegaard och Southamptons succéman Mohamed Elyounoussi. I dessa två finns fina parhästar till målsprutan Håland.

I denna duell väljer vi dock att inte ta ställning för någon av nationerna. Då det kryllar av offensiva pjäser i bägge startelvorna riktas istället kikaren mot överspelet. Kanonfina 1,86 på att vi får se minst tre mål i matchen måste testas.

Fler odds på Norge – Nederländerna

Spel: Över 2,5 mål @ 1,86
Tävling: VM-kval
Plats: Ullevål Stadion
Tid: 20:45 (onsdag)
TV: Cmore Fotboll, Cmore

Danmark – Skottland: Danmark -1,5 @ 2,44

Fler odds på Danmark – Skottland

Danmark stod för ett bländande EM denna sommar då de rödvita lyckades resa sig efter tragedin i premiären och var en hårsmån från att ta sig till finalen på Wembley. Med ett sammansvetsat kollektiv och fin spets kan våra grannar nå långt i Qatar. Kaptenernas kapten Simon Kjaer och hans följeslagare leder grupp F i överlägsen stil och ska ges goda chanser att vinna hemma på Parken. Håll gärna ett extra öga på artister som Joakim Maehle (Atalanta) och Mikkel Damsgaard (Sampdoria) som kan bjuda på det lilla extra.

För skottarna blev sommarens Europamästerskap ett misslyckande. De mörkblå vann inte en enda match i gruppspelet och fick därmed göra en tidig sorti ur turneringen. Sedan dess har Liverpool-stjärnan Andy Robertson dragits med skadebekymmer och frågan är om kaptenen är redo för 90 minuter ännu. Lägg därtill att landslagets näst störste stjärna, Manchester Uniteds Scott McTominay, nyligen opererat sig och missar således detta möte.

Vägen ligger vidöppen för danskarna att befästa positionen som gruppetta. Ett försvagat Skottland står troligen chanslösa i Köpenhamn. Att vi får bevittna en hemmaseger med minst två måls marginal är knappast ett avlägset scenario. Danmark -1,5 fyndas till skyhögt odds!

Fler odds på Danmark – Skottland

Spel: Danmark -1,5 @ Odds
Tävling: VM-kval
Plats: Parken
Tid: 20:45 (onsdag)
TV: Sportkanalen, Cmore

Trippeln

Trelleborg – Öster: Trelleborg -0,5 @ 2,26
Norge – Nederländerna: Över 2,5 mål @ 1,86
Danmark – Skottland: Danmark -1,5 @ 2,44

Totalt odds: 10,25

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 31 augusti, 2021