Trippeln 4/2 – Stark torsdagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ärtsoppans dag är äntligen här och med den finfin fotboll. Torsdagens bästa trippel innehåller matcher från tre olika länder. Med start i Danmark, mellanstopp i Portugal och målgång på de brittiska öarna ska vi unna oss pannkaka med grädde på kvällskvisten.

Spelstopp: 19:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

FC Nordsjälland – Bröndby: Båda lagen gör mål @ 1,56

Fler odds på FC Nordsjälland – Bröndby

På tal om livsnjutare så är våra grannar i söder kända för att suga ut det godaste ur tillvaron. Danska högstaligan har haft uppehåll ända sedan mitten av december men nu ska de rödvita rävarna vakna ur vinterns dvala. Omgång 14 står för dörren i Superligan när portarna öppnas på Right to Dream Park.

Bröndby har svarat för en riktigt stark höstsäsong, 27 poäng på 13 omgångar innebär att herrarna från huvudstaden huserar sida vid sida med serieledande Midtjylland. De blågula besökarna har tillämpat en körarmentalitet som mynnat ut i att Bröndby är ensamma om att ännu inte ha spelat oavgjort någon gång.

FC Nordsjälland har inte varit lika starka som gästerna, med anledning av sin ängslighet på resande tass. 0-3-4 är den rödgula resultatraden på bortabana medan leveransen i hemmaborgen vittnar om stort kunnande, 4-1-1. Säsongens första möte mellan FCN och Bröndby slutade 3-2 till köpenhamnarna och på rödgult gräs har fem av de senaste sex inbördes innehållit mål i båda burar.

Fler odds på FC Nordsjälland – Bröndby

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,56
Tävling: Superligan
Plats: Right to Dream Park
Tid: 20.00
TV: Viaplay

Belenenses – Porto: Porto -1,5 @ 2,14

Torsdagens mellanstopp sker på Iberiska halvön där allt talar för spel mot ett mål. Topplaget Porto har imponerat enormt genom att bomba in 39 baljor på 16 tillställningar. Drakarna har ett anfallsartilleri ur den högre skolan. Oliveira, Taremi, Marega och Diaz återfinns på många europeiska storklubbars radar efter sin sanslösa säsong, kvartetten har svarat för 24 mål tillsammans.

24 mål är tre gånger fler än vad Belenenses lagbygge mäktat med sammanlagt. De blåvita värdarna snittar en halv fullträff per tillställning vilket är klart sämst i Primeira Liga där Anders Anderssons gamla klubb lever livsfarligt intill de negativa strecken. Formen är inte heller till gagn för Belenenses som närmast kommer från ännu ett nollande nederlag mot Santa Clara.

Senaste inbördes mötet mellan dessa blåvita herrskap slutade med rena rama slakten. 5-0 vann Porto med då och torsdagens tillställning kan mycket väl bli lika blodig. Porto har bortabesegrat en hel hop motståndare med tydlig marginal denna säsong, exempelvis vann Drakarna med 2-0 på två av tre CL-resor under hösten.

Spel: Porto -1,5 @ 2,14
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio Nacional do Jamor
Tid: 20.00
TV: –

Tottenham – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,84

Fler odds på Tottenham – Chelsea

Bröndby och Belenenses i all ära men Londonderbyt är vad de allra flesta ser fram emot denna afton. Utom möjligtvis José Mourinho som ställs mot sin gamla arbetsgivare i ett utsatt läge då portugisens Tottenham sett svaga ut senaste tiden. 3-1 i brakan mot Liverpool i London följdes upp med 1-0 i ändalykten mot Brighton borta.

Som lök på Spurs lax har Premier Leagues poängkung Harry Kane skadat sig, något som syntes med all önskvärd tydlighet mot Brighton. Att fokusera på försvarsspel är i sig inga problem för José Mourinho, det har han gjort ett par gånger tidigare i sitt liv. När Spurs besökte Stamford Bridge i höstas fick de liljevita bara iväg ett skott på mål.

0-0 slutade höstmötet i Londons blåbeklädda del. På Tottenham Hotspur Stadium har tre raka inbördes möten slutat under den aktuella mållinan. Chelsea kommer till spel med ett par snåla resultat i ryggen, exempelvis slutade förra veckans hemmamatch mot Wolves 0-0. Utan kapten Kane lär Mourinho parkera bussen och garantera en trist och snål historia.

Fler odds på Tottenham – Chelsea

Spel: Under 2,5 mål @ 1,84
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

FC Nordsjälland – Bröndby: Båda lagen gör mål @ 1,56
Belenenses – Porto: Porto -1,5 @ 2,14
Tottenham – Chelsea: Under 2,5 mål @ 1,84

Totalt odds: 6,14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 3 februari, 2021