Trippeln 4/8 – Onsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med både inhemsk och internationell fotboll. Hemmavid skall en hängmatch avverkas mellan Vasalund och Helsingborg i Superettan. Utrikes står kvalspel till CL på agendan, även där med viss blågul inblandning. Trippeln ser finfin ut.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Vasalunds IF – Helsingborgs IF: Vasalunds IF +0,5 @ 2,35

Solna är första anhalt under onsdagskvällen när Superettan ska återgå för att plocka upp en kamp från omgång 9 med anledning av EM-slutspelet där Andreas Granqvist medverkade som maskot. Granen finns som bekant inte längre med i Helsingborgs trupp, numera fungerar han som sportchef samt huligan på stan.

Både med och utan sin gran har Helsingborgs IF underpresterat den här säsongen. Även om skåningarna skulle segra i denna hängmatch så är de inte ett av lagen i toppkvartetten. Faktum är att Jörgen Lennartssons lag till och med är sämst i Skåne efter helgens nederlag i derbyt mot Trelleborg.

Vasalunds IF är nykomlingar från Division 1 Norra där stockholmarna slaktade allt motstånd. På övervåningen har det givetvis varit tuffare emot för de rödsvarta som hittills snittar en pinne per runda. VIF har varit förhållandevis starka hemma på Skytteholm där tio pinnar kammats in på sex tillställningar. Närmast kommer värdlaget från en 4-2-seger mot AFC Eskilstuna och här undervärderas Vasalund kraftigt. HIF har bara vunnit två av sina senaste åtta tävlingsmatcher på bortabana.

Fler odds på Vasalund – Helsingborg >

Spel: Vasalunds IF +0,5 @  2,35
Tävling: Superettan
Plats: Skytteholms IP
Tid: 19.00
TV: Discovery+

Spartak Moskva – Benfica: Benfica Över 1,5 mål @ 2,15

Vi kliver över till det väldiga moderlandet i öst där viss blågul fägring kan skönjas. På tal om helsingborgare figurerar Jordan Larsson i Spartak Moskva för närvarande där han dessvärre gått mållös från ryska ligans två första matcher efter sitt finfina fjolår. Spartak har inlett Premier League med en vinst och en förlust.

Benfica begår säsongspremiär i och med denna semifinalkvalmatch med målet att nå huvudturneringen i Champions League. Under försäsongen har portugiserna sett riktigt starka ut och gått obesegrade efter bland annat viktoria mot franska mästarna. Örnarnas trupp är av högsta snitt, en klar klass ovanför Spartak Moskvas. Seferovic, Pizzi, Weigl och Éverton har fått prima sällskap under sommarens transferfönster då EM-stjärnan Yaremchuk samt meriterade Joao Mário plockats in.

Benfica avslutade ligaspelet förra säsongen med att vinna sju raka bortamatcher och göra minst två mål i samtliga av dessa. Under förra säsongens Europaspel gjorde de portugisiska örnarna också minst två mål i samtliga bortamatcher, trots tuffa motståndare som Arsenal och Rangers. Spartak Moskva kommer få väldigt svårt att hålla Seferovic och company borta från den ryska buren. Oddset på minst två bortabaljor lockar för mycket.

Fler odds på Spartak Moskva – Benfica >

Spel: Benfica Över 1,5 mål @ 2,15
Tävling: Champions League-kval
Plats: Otkrytiye Arena
Tid: 19.00
TV:

Dinamo Zagreb – Legia Warszawa: Dinamo Zagreb Över 1,5 mål @ 1,75

Vi stänger butiken på Stadion Maksimir, en av de mest svårspelade på vår kontinent. Här är Dinamo Zagreb väldigt svåra att tas med, fråga bara Tottenham som var här i våras och fick sig en lektion. Spurs kom till den kroatiska huvudstaden med ett till synes tryggt övertag med två bollar efter mötet i London men Europa Leagues åttondelsfinal slutade med uttåg för britterna.

Dinamo Zagreb vann dessförinnan sin grupp i Europa League efter att ha gått obesegrade på rödvitt gräs, bland annat fick CSKA Moskva spö här med 3-1. I kvalet till CL kommer nu ett annat knippe östeuroéer på besök. Legia Warszawa som inte lirade något Europaspel förra säsongen.

Polackerna kommer till kvalsemifinalen efter att ha genomgått två omgångar tidigare. Flora Tallinn och Bodö/Glimt räckte inte till mot de grönvita från Lewandowskis land. Trots att norrmännen gjorde två mål hemma mot Legia Warszawa. Dinamo gjorde också minst två hemmamål i båda sina tidigare kvalomgångar, mot Valur samt Omonia. Att kroaterna gör minst två hemmamål igen är det bästa sättet att fullborda onsdagens trippelbygge.

Fler odds på Dinamo Zagreb – Legia Warszawa >

Spel: Dinamo Zagreb Över 1,5 mål @ 1,75
Tävling: Champions League-kval
Plats: Stadion Maksimir
Tid: 20.00
TV:

Trippeln

Vasalunds IF – Helsingborgs IF: Vasalunds IF +0,5 @ 2,35
Spartak Moskva – Benfica: Benfica Över 1,5 mål @ 2,15
Dinamo Zagreb – Legia Warszawa: Dinamo Zagreb Över 1,5 mål @ 1,75

Totalt odds: 8,84

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 augusti, 2021