Trippeln 5/11 – Trippel i Europa League!

Dagens Trippel

Höstens torsdagar är som allra bäst när Europa League står på agendan och en sådan har vi framför oss. Zlatan och hans Milan ska möta gruppens svåraste motståndare när Lille besöker sagolika San Siro. Kvällens trippel ser riktigt vass ut.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Ludogorets – Tottenham: Tottenham -1,5 @ 2,04

Fler odds på Ludogorets – Tottenham

Bulgarien är första anhalt när José Mourinho och hans liljevita mannar ska upp i ringen mot gruppens jumbo. Ludogorets startade Europaäventyret med en småsnöplig förlust hemma mot Royal Antwerp och följde upp med ett mer väntat nederlag borta mot LASK i Linz.

Tottenham körde över österrikiska LASK med 3-0 i sin premiär på liljevitt gräs när Heung-Min Son visade sedvanligt spelhumör. Förra veckans tripp till Antwerpen slutade i moll för Spurs när Mourinho valde att rotera, trots att portugisen bytte in kanonerna skrevs slutresultatet till 1-0 för belgarna.

Lita på att surmulen från Setúbal kommer piska upp sina spelare rejält inför utflykten till Razgrad. Något annat än seger för gruppens storfavorit finns inte när de ställs mot nollpoängaren som lagt ankare på jumboplats. Son, Kane, Bale och grabbarna har ett mission de inte kan misslyckas med. Minst två bollar vinner Spurs med.

Fler odds på Ludogorets – Tottenham

Spel: Tottenham -1,5 @ 2,04
Tävling: Europa League
Plats: Huvepharma Arena
Tid: 18.55
TV: Dplay

Rapid Wien – Dundalk: Rapid Wien -1,5 @ 1,62

Fler odds på Rapid Wien – Dundalk

Nästa grupp till rakning är Grupp B som toppas av sexpoängarna Arsenal/Molde. Något av en jumbofinal står således för dörren i Österrike där seger är det enda som räknas för att någon av dessa kombattanter ska kunna komma ifatt norrbaggarna. Klass, form, odds och allt talar för att det isåfall är Rapid Wien som ska lyckas med den bedriften.

Värdarna på Allianz Stadion har absolut inte gjort bort sig i de inledande två omgångarna av Europa League. Rapid hade Arsenal mot repet då de grönvita ledde med 20 minuter kvar av premiären innan britterna krånglade sig ur greppet. Uddamålsförlusten mot Molde på norsk mark må vara händ, österrikarna har alla möjligheter att reparera det tappet i hemmareturen.

Dundalk är i Europa League för att se och lära, den saken är tydlig. Trots svagt motstånd i kvalet var irländarna en straffläggning mot ett gäng moldaver ifrån att inte nå huvudturneringen. På två gruppspelskamper har Dundalk haft totalt två skott på mål. Handikappspelet på österrikarna är i trygga händer.

Fler odds på Rapid Wien – Dundalk

Spel: Rapid Wien -1,5 @ 1,62
Tävling: Europa League
Plats: Allianz Stadion
Tid: 18.55
TV: Dplay

Milan – Lille: Över 2,5 mål @ 1,82

Fler odds på Milan – Lille

Kvällens sista destination är modemeckat Milano där det väntas bli mer ovisst och lika målrikt som på föregående anhalter. Milan har varit formidabla hela hösten, de rödsvarta är obesegrade i både Serie A och Europa League. Zlatan Ibrahimovic toppar skytteligan i Serie A vid en ålder av 39 vårar och milaneserna är riktigt roliga att skåda.

Efter att Milan vunnit med 3-1 på Celtic Park samt 3-0 mot Sparta Prag på San Siro kommer gruppens näst bästa lag på besök till stöveln. Lille är ett riktigt vasst gäng som i likhet med Milan gått obesegrade genom innevarande årstid. Les Dogues är det enda obesegrade laget i Ligue 1 och Jonathan Bamba ser just nu ut som en rund miljon.

Inget av dessa lag slår av på takten vid en 1-0-ledning, i synnerhet inte Zlatan och hans pastapolare. Sex raka tävlingsmatcher har innehållit minst tre mål på tavlan för Milans del. Lille har tillämpat öppna spjäll i detta gruppspel där 4-1 i Prag följdes upp med 2-2 mot Celtic. Överspelet i Milano är det perfekta sättet att fullborda trippeln.

Fler odds på Milan – Lille

Spel: Över 2,5 mål @ 1,82
Tävling: Europa League
Plats: San Siro
Tid: 21.00
TV: Dplay

Trippeln

Ludogorets – Tottenham: Tottenham -1,5 @ 2,04
Rapid Wien – Dundalk: Rapid Wien -1,5 @ 1,62
Milan – Lille: Över 2,5 mål @ 1,82

Totalt odds: 6,01

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100