Trippeln 5/2 – Frejdigt fredagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Frejdigt fredagstips!

Helgen inleds med en fin fotbollskväll under fredagen där trippen betar av tre länder. Suveräna serieledarna i Portugal följs av ett toppmöte på de brittiska öarna innan aftonen tas i mål nere i vintervackra Florens med ett klassikermöte. 

Spelstopp: 19:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Marítimo – Sporting Lissabon: Bortaseger @ 1,47

16 omgångar gammal är portugisiska Primeira Liga när mitten tar emot toppen. Marítimo tillhör den udda kategori som presterar bättre på främmande territorium jämfört med leveransen på Estádio dos Barreiros. Tre raka tävlingsmatcher har dessutom slutat med torsk för José Manuel Gomes gäng som ska ställas på tuffast möjliga prov.

Fredagens besökare är Portugals bästa fotbollslag, därom råder ingen tvekan. Sporting Lissabon är i likhet med hemmalaget ett ruggigt starkt bortalag. Lejonen från huvudstaden har ett kryss på resande tass, övriga sju trippar har slutat med tre poäng in på serieledarnas konto.

Sanslösa Sporting har ännu inte fått känna på någon lavett denna säsong och formen är flygande. Lejonens senaste månad har innehållit stenhårt motstånd i båda ligan och cupen där storlagen slagits tillbaka på löpande band, både Porto, Braga och Benfica. Marítimo ska inte mäkta med något som toppklubbarna icke mäktat med.

Spel: Bortaseger @ 1,47
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio dos Barreiros
Tid: 20.00
TV: –

Fiorentina – Inter: Bortaseger @ 1,56

Fler odds på Fiorentina – Inter

Vi haffar pannkakorna för att njuta till fullo av denna ljuvliga torsdag som gör sitt mellansstopp nere i den italienska stöveln. Topplaget Inter ligger tvåa när Serie A betat av 20 omgångar, Antonio Contes kompani har blott två pinnar upp till den serieledande rivalen Milan. Romelu Lukaku visar pangform i fronten med 14 fullträffar.

Fiorentina har ingen Lukaku i sitt lag, inte ens en Chiesa. De lilaklädda värdarna har halkat ner på finrummets under halva med anledning av den svaga offensiven. Violas 21 baljor kan jämföras med Inters målsaldo som tickat upp till 49. Närmast kommer Franck Ribéry och hans kumpaner från en oförtjänt pinne mot Torino.

Att Fiorentina lirade 1-1 mot Tjurarna i Turin var ytterst dyrt med tanke på de dubbla avstängningar som följer. Både Castrovilli och Milenkovic drog på sig utvisningar och det är knappast vad Cesare Prandelli önskat sig inför storbesöket från modemeckat. Inter har nio raka utan förlust mot Viola och här kommer en trygg vinst som grädde på netteplätten.

Fler odds på Fiorentina – Inter

Spel: Bortaseger @ 1,56
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Artemio Franchi
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Swansea – Norwich: Hemmaseger @ 2,96

Fler odds på Swansea – Norwich

Både pannkakan och ärtsoppan får steppa åt sidan när vi dukar fram fish and chips på Liberty Stadium. Det vankas seriefinal i The Championship när serieledarna reser till draknästet. Norwich antog en tidig och stor ledning men har tappat stinget mot slutet. Kanariefåglarna har gått mållösa från tre raka tävlingsmatcher.

Swansea har motsatt formkurva och svävar med bestämdhet mot en återkomst till Premier League. Nio raka tävlingsmatcher utan något nederlag är facit för walesarna som gått segrande vid sju tillfällen inom detta spann. The Swans kommer närmast från en övertygande insats i 3-1-triumfen borta mot Rotherham där trotjänaren Jay Fulton satte spiken i kistan.

Fulton och hans vänner har alla möjligheter att ta ytterligare ett steg närmare serieledarna med tanke på att herrarna på täppan har fått blött krut i bössan. Hugill saknas fortsatt och Pukkis återkomst från skada har inte gett förväntad utväxling. Senaste elva tävlingsmatcherna i draknästet bär facit 7-4-0. Superfin etta till nästan tre gånger degen.

Fler odds på Swansea – Norwich

Spel: Hemmaseger @ 2,96
Tävling: The Championship
Plats: Liberty Stadium
Tid: 21.15
TV: Viaplay, V Sport Xtra

Trippeln

Swansea – Norwich: Hemmaseger @ 2,96
Marítimo – Sporting Lissabon: Bortaseger @ 1,47
Fiorentina – Inter: Bortaseger @ 1,57

Totalt odds: 6,83

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Skribent: Mathias

Skriven den 4 februari, 2021