Trippeln 6/1 – Superfint onsdagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen är sagolikt vacker på fotbollsfronten. Vi bjuds på pangmatcher i både Italien och Spanien. Bergamo, Genoa och Baskien är anhalter när vi plockar de största russinen ur den stora bettingkakan. Handikappspelen är uppdukade för att inmundigas.

Spelstopp: 14:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Atalanta – Parma: Atalanta -1,5 @ 1,70

Fler odds på Atalanta – Parma

Trettondagen tar sin början på Gewiss Stadium i Bergamo. Derbi della Kulusevski saknar som bekant sin kula då stockholmaren huserar i Juventus. Parma lider av Dejans frånvaro, 13 mål framåt är sämst av samtliga i Serie A. Att gästerna bara vunnit två matcher av 15 möjliga är också en bottennotering.

Atalanta har inga problem med sin målproduktion, i synnerhet inte vad gäller vinterns leverans. De blåsvarta värdarna har gjort 20(!) mål fler än Parma trots att Atalanta har lirat en match mindre. Bergamos boys hade en liten svacka under hösten med interna stridigheter men när hösten övergått i vinter strålar stjärnorna ikapp med snöfallet.

Den colombianska anfallsduon Muriel/Zapata sänkte Sassuolo med eftertryck i helgens uppgörelse på denna arena. 5-1 då var tredje raka hemmamatchen med minst tre måls segermarginal för Atalanta. Parma torskade samtidigt med 3-0 hemma mot Torino. Motsvarande möte slutade 5-0 förra säsongen trots att Kulusevski fanns i bortalaget. Minst två bollar vinner hemmalaget med igen utan problem.

Fler odds på Atalanta – Parma

Spel: Atalanta -1,5 @ 1,70
Tävling: Serie A
Plats: Gewiss Stadium
Tid: 15.00
TV: CMore, CMore Live

Sampdoria – Inter: Inter -1,5 @ 2,50

Fler odds på Sampdoria – Inter

Ett av två lag som målat mer än Atalanta återfinns i Genoa denna onsdagseftermiddag. Inter är överlägsna när det gäller måleriet, 40 baljor på 15 tillställningar är ruggigt imponerande. Antonio Contes killar ligger tvåa i Serie A med endast en pinne upp till antagonisten Milan. Gästerna massakrerade Crotone i söndagens lunchmatch där tavlan stannade vid 6-2.

Sampdoria som hade en tuff fjolårssäsong återfinns återigen på den nedre halvan av tabellen. 17 pinnar på 15 rundor är inte värre än att Albin Ekdal kan leva med det men formen är inget vidare i hemmalägret. Sampa torskade med 3-2 hemma mot Sassuolo dagen före julafton och inledde 2021 med ett nederlag mot Roma i huvudstaden.

Till protokollet skall föras att Romelu Lukaku är osäker till spel med anledning av en skada. Den saken är inprisad i oddset, så att säga. När Inter pangade in sex strutar i helgen visade Lautaro Martínez att Conte inte är beroende av belgaren Lukaku, argentinaren satte ett hattrick då och minns senaste mötet med Sampdoria med glada miner. De blåsvarta besökarna har vunnit sex raka inbördes, 3-1 slutade besöket förra säsongen.

Fler odds på Sampdoria – Inter

Spel: Inter -1,5 @ 2,50
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Luigi Ferraris
Tid: 15.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Athletic Bilbao – Barcelona: Athletic Bilbao +0,5 @ 2,08

Fler odds på Athletic Bilbao – Barcelona

Kvällens enda spanska tillställning är en högoktanig sådan. På den övre halvan av La Liga skiljer sex pinnar till gästernas favör i en något sladdande tabell. Båda kombattanterna kommer från seger med 1-0, Athletic Bilbao slog Elche här hemma medan Barcelona vann borta mot Huesca.

Barcelona har haft stora problem denna säsong, katalanerna har fortfarande inte repat sig sedan förnedringen mot Bayern München i sommarens Champions League. Att Barca redan har tio pinnar upp till Atlético Madrid säger det mesta. Att Messi bara ligger sexa i skytteligan säger också en hel del. Under veckan har det dessutom kommit rapporter om att 2010-talets bäste spelare köpt lya i Miami.

Athletic Bilbao är erkänt starka på San Mamés, här har de rödvita vunnit lejonparten av årets matcher sedan Unai Simon spikat igen buren. Barcelona besökte Baskien vid två tillfällen förra säsongen, både i ligan och cupen fick katalanerna stryk av baskerna. Athletic Club har bara förlorat en av de senaste fem matcherna när Barca kommit på besök, samma visa mot dagens decimerade gäster är ett bra spel.

Fler odds på Athletic Bilbao – Barcelona

Spel: Athletic Bilbao +0,5 @ 2,08
Tävling: La Liga
Plats: San Mamés
Tid: 21.00
TV: Sportkanalen, CMore

Trippeln

Atalanta – Parma: Atalanta -1,5 @ 1,70
Sampdoria – Inter: Inter -1,5 @ 2,50
Athletic Bilbao – Barcelona: Athletic Bilbao +0,5 @ 2,08

Totalt odds: 8,84

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 5 januari, 2021