Trippeln 6/10 – Tisdagstrippel från två världsdelar!

Dagens Trippel

Under landslagsuppehållet får man gå ner i oddsgruvan och gräva i andra vrår än vanligtvis. Hollands näst högsta serie, benämnd Eerste Divisie, serverar dubbla duster under veckans andra dag medan trippeln kompletteras av en amerikansk nattmacka.

Spelstopp: 18:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Den Bosch – Almere City FC: Bortaseger @ 1,99

Fem omgångar finns under bältet i Hollands näst högsta serie när tabellen börjar lägga sig till rätta. Den Bosch slutade på den nedre halvan förra säsongen och har inte sett ut att vara på väg mot högre höjder under hösten. Närmast kommer värdarna från en lavett i Velsen-Zuid, 6-1 i baken mot Telstar var undermåligt av Drakarna.

Almere City FC slutade på den övre halvan av Eerste Divisie förra säsongen och har nu siktet inställt på avancemang till finrummet. De rödvita har imponerat kraftigt genom att gå obesegrade denna höst. Fyra segrar och en oavgjord historia är främst frukten av ett solidariskt försvarsspel där Michael Woud hållit nollan vid fyra tillfällen.

Almeres solida kollektiv ska ta sig an ett av seriens virrigaste gäng. Den Bosch kan inte trösta sig med att titta på inbördes statistik, där har Drakarna rejält underläge. Senaste fem motsvarande möten har slutat med viktoria för det rödvita bortalaget. Samma visa är tveklöst att vänta denna tisdagsafton.

Spel: Bortaseger @ 1,99
Tävling: Eerste Divisie
Plats: De Vliert
Tid: 18.45
TV: –

Helmond Sport – Cambuur: Båda lagen gör mål – Nej @ 2,00

Nästa möte i Eerste Divisie lär bli mindre charmant med tanke på Helmond Sports trista uppsyn. De rödsvarta herrarna från Noord-Brabant mäktade med två strutar i det tidiga bottenmötet med FC Oss men därefter har inte värdarna gjort någon människa glad. Förutom sina motståndare. En pinne på fyra omgångar och värst av allt, en blind offensiv som inte lyckats hitta nätrassel inom dessa 360 minuter.

Cambuur jagar finrummet och ligger på en tidig kvalplats upp till Eredivisie. De blågula getterna har en hel del att lära Helmond Sport vad gäller totalfotboll och måleri, 16 strutar för bortalaget är att jämföra med hemmalagets två kassar. Gästerna från Leeuwarden har inte förlorat en bortamatch sedan januari månad och bör ha väldigt fina möjligheter att öka den trenden nu.

I sju av Helmond Sports senaste nio seriematcher har max en av det gröna schackets kombattanter lyckats göra mål. Cambuur vann med 1-0 senast de besökte Noord-Brabant och denna hösts inledning tyder på att något liknande är att vänta i sjätte omgången. Oddset på att båda lagen icke målar är lockande och spelvärt.

Spel: Båda lagen gör mål – Nej @ 2,00
Tävling: Eerste Divisie
Plats: SolarUnie Stadion
Tid: 21.00
TV: –

Nashville SC – Minnesota United: Hemmaseger @ 2,20

Trippeln går i mål på amerikansk mark där svenska nattugglor serveras en mustig macka med extra ost. Nashville SC kommer från dubbla oavgjorda resultat i MLS och placerar sig på slutspelsplats i Eastern Conference efter 14 omgångar. Hemma i countryns mecka har NSC levererat förstklassigt, den amerikanska fotbollen är historiskt präglad av hemmaplansfördelen.

Minnesota United kommer närmast från en trepoängare hemma på Allianz Field. Nyförvärvet Kei Kamara gjorde då sitt första mål för de gråsprängda. The Loons har i övrigt sett svajiga ut på senare tid, fyra segerlösa kamper på raken fanns i bortalagets bagage inför mötet med bottenlaget Cincinnati. Främlingslegionen lär behöva tid på sig att foga samman pjäserna från Sierra Leone, Madagaskar, Finland, Mali, Luxemburg, Trinidad och Tobago, Nya Zeeland, Mexiko, Slovakien samt Uruguay.

Hemmaplansfördelen är som sagt kraftfull i MLS, Minnesota United har inte vunnit någon bortamatch denna säsong. Nashville SC såg ruggigt vassa ut mot både DC United och Atlanta United, kommer de gulsvarta upp i liknande nivå är trippelns tredje hörnsten i hamn.

Spel: Hemmaseger @ 2,20
Tävling: MLS
Plats: Nissan Stadium
Tid: 02.30
TV: CMore

Trippeln

Den Bosch – Almere City FC: Bortaseger @ 1,99
Helmond Sport – Cambuur: Båda lagen gör mål – Nej @ 2,00
Nashville SC – Minnesota United: Hemmaseger @ 2,20

Totalt odds: 8,76

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100