bet365

Trippeln 6/2 – Tyskengelskt lördagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

En av lördagens smarrigaste karameller hämtas tveklöst från Old Trafford. Föreställningen på drömmarnas teater tidigare under veckan var någonting i hästväg då United slaktade Southampton med 9-0. Hur det går mot Everton är en av tre frågor som ska besvaras på dagens bästa trippel.

Spelstopp: 15:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Schalke – RB Leipzig: Bortaseger @ 1,34

Fler odds på Schalke – RB Leipzig

Drygt halva Bundesliga har passerat och tabellen är tämligen tydligt utstakad. I tydlig serieledning återfinns, trumvirvel, Bayern München. Där bakom gör övriga topplag upp om övriga platser till Europaspelet, där ligger RB Leipzig i pole position. Schalke har inte ens drömt om Europa.

Värdlaget i Gelsenkirchen ligger sist i Tysklands högstaliga. En(!) enda viktoria på 19 omgångar säger allt om vilket svagt lag Schalke är. På Veltins Arena har de blåvita förlorat sex av sina senaste sju uppgörelser. I fem av dessa har Christian Gross grabbar gått mållösa, det återstår att se om småskadade 37-åringen Klaas-Jan Huntelaar kan råda bot på detta så småningom.

RB Leipzig är i praktiken det enda lag som kan pressa Bayern München. Klasskillnaden mellan Schalke och RBL talar tydligt genom tabellens 30(!) poäng skillnad redan efter 19 omgångar. “De flygande tjurarna” sänkte dessa blåvita värdar med 4-0 i höstmötet och motsvarande möte förra säsongen slutade ännu grövre, 5-0 sedan Emil Forsberg satt spiken i kistan. Den raka tvåan är synnerligen sund.

Fler odds på Schalke – RB Leipzig

Spel: Bortaseger @ 1,34
Tävling: Bundesliga
Plats: Veltins Arena
Tid: 15.30
TV: Viaplay

Fulham – West Ham: West Ham -0,5 @ 2,10

Fler odds på Fulham – West Ham

Krisen är inte riktigt lika illa i Fulham som i Schalke men snart går tåget vad gäller biljetterna till nästa säsongs spel i Premier League. 14 pinnar på 21 omgångar är inte frackt av The Cottagers som knappt minns smaken av segerns sötma. Scott Parkers sällskap har inte vunnit ordinarie tid vid någon av vinterns tolv tävlingsmatcher.

West Ham kommer till derbyt på Craven Cottage med helt annan svansföring. David Moyes har fått maximal utväxling på sina idéer hos de vinröda besökarna, få hade trott att den tidigare ifrågasatte skotten skulle föra upp Londonlaget till toppen med chans till spel utanför Storbritanniens gränser.

Tabellen ljuger knappast när det gäller klasskillnaden mellan huvudstadens kombattanter. Under tiden som Fulham gått segerlösa har West Ham kammat in sex raka segrar vad gäller tävlingsmatcherna i januari fram till den hedersamma förlusten mot Liverpool. 3-1-vinsten borta mot Villa senast var inte heller illa. Även inbördes möten talar tydligt i Moyes favör, The Hammers har vunnit tre raka mot The Cottagers och bör lösa en fjärde till finfint odds.

Fler odds på Fulham – West Ham

Spel: West Ham -0,5 @ 2,10
Tävling: Premier League
Plats: Craven Cottage
Tid: 18.30
TV: Viaplay

Manchester United – Everton: Manchester United -1,5 @ 2,54

Fler odds på Manchester United – Everton

Drömmarnas teater. Eller mardrömmarnas teater, som Southampton säger sedan i tisdags. 9-0 är ett resultat som varken Solskjaer eller Hasenhüttl någonsin kommer att glömma. I ekvationen ingick både två utvisningar, ett självmål och en straff, sådant ingår förvisso i sporten fotboll.

Bruno Fernandes var ännu en gång matchens man för Manchester United, tre personliga pinnar från portugisen innebär att Solskjaers frälsare skuggar Harry Kane i Premier Leagues poängliga. Den gode Bruno minns höstens möte mot Everton med gott sinne, trippla pinnar på klubbkontot och lika många på det personliga blev fallet när United vevade hem en 3-1-seger på Goodison Park.

Dagen före julafton möttes dessa lag återigen i Liverpool, då gällde det kvartsfinalen i Ligacupen. Bruno höll sig i bakgrunden men The Red Devils segrade ändå med ett par bollar. Everton har därefter fortsatt att vackla, 2-0 i baken hemma mot Newcastle vittnar om att Ancelottis armé är fjärran från Solskjaers sällskap.

Fler odds på Manchester United – Everton

Spel: Manchester United -1,5 @ 2,54
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Schalke – RB Leipzig: Bortaseger @ 1,34
Fulham – West Ham: West Ham -0,5 @ 2,10
Manchester United – Everton: Manchester United -1,5 @ 2,54

Totalt odds: 7,14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 5 februari, 2021