Trippeln 6/8 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Tacos och köttyxa är vitala ingredienser för ett lyckat fredagsmys. Slakt står på menyn i Danmark där Midtjylland tar emot Vejle Boldklub i Superligan. Söderöver hittas ytterligare välkomna tipskarameller när vi lägger ankare i Frankrike och Belgien. Klirr i kassan är en vital ingrediens för ett lyckat fredagsmys.

Spelstopp: 20.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Midtjylland – Vejle Boldklub: Midtjylland Över 2,5 mål @ 2,96

Färden inleds i vårt södra grannland där botten besöker toppen i den tidiga tabellen av Superligan. Endast tre omgångar har avverkats i det danska finrummet men ingenting talar för annat än att dessa båda klubbar funnit sin långsiktiga hemvist i hierarkin. Förra säsongen kom Midtjylland tvåa medan Vejle Boldklub landade som trea från slutet

En ensam pinne finns på gästernas saldo inför avresan till seriens mest svårspelade matta. Midtjylland kommer närmast från en tydlig torsk borta mot PSV Eindhoven i Champions League men har i övrigt imponerat senaste tiden genom att bland annat slå ut Celtic ur mästarturneringen. I ligaliret står Vargarna noterade för dubbla triumfer trots spel på bortabana mot Ålborg samt Viborg

Midtjylland fick se sig besegrade av Bröndby med två pinnars marginal under den gångna säsongen. Hemmatabellen vann Hernings herrar och det är aldrig enkelt att hävda sig på MCH Arena i varggropen. Det vet Vejle som fick stryk med 5-0 här i våras. Motsvarande möte innan dess mellan dessa klubbar? Också 5-0. Jag tror det blir full sula från FCM även om de saknar ett par gubbar, som Sisto, på grund av sjukdom. Brassestjärnan Evander fixar målkalaset!

Fler odds på Midtjylland – Vejle Boldklub >

Spel: Midtjylland Över 2,5 mål @ 2,96
Tävling: Superligan
Plats: MCH Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Club Brugge – Cercle Brugge: Club Brugge -1,5 @ 1,88

Nere i snäckchokladens hemland har två omgångar passerat revy i Jupiler League. Cercle Brugge har fått en klart godkänd start på säsongen genom att lägga Beerschot på rygg i premiären för att därefter dela på potten senast mot OH Leuven i en grisig och grisig tillställning.

Club Brugge startade sin säsong på bästa sätt genom att gå segrande ur finalen i Supercupen mot Genk. 3-2 mot Smurfarna signerades Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenco som visade att släkten är värst. Även i ligaliret har Cluben gått obesegrad hittills och närmast kommer värdlaget från en viktoria borta mot St. Gilloise där ukrainske EM-landslagsmannen Sobol agerade exekutor.

Brugges bataljoner brukar utkämpa tämligen ensidiga uppgörelser när de ställs mot varandra. Cercle Brugge har inte vunnit detta derbyt sedan 2013. Senaste tio möten bär facit 8-2-0. Förra säsongen skiljde 40(!) poäng mellan överlägsna seriesegrarna Club Brugge och bottengänget Cercle Brugge som landade kloss intill giljotinen.

Fler odds på Club Brugge – Cercle Brugge >

Spel: Club Brugge -1,5 @ 1,88
Tävling: Jupiler League
Plats: Jan Breydel Stadion
Tid: 20.45
TV:

Monaco – Nantes: Hemmaseger @ 1,43

Fotbollsfabriken stänger fredagens fightande på fransk mark där det är dags för smygpremiär i finrummet. Ligue 1 är fortfarande Nantes hemvist trots fjolårets hemska debacle. De så kallade Kanariefåglarna var då indraget i en nervdallrande bottenstrid som slutade med kval och risk för degradering. 2-2 mot Toulouse och regeln om bortamål räddade den gulgröna hedern.

Sedan vårsäsongen har Nantes tappat sin bärande mittfältare Imran Louza som lämnat Frankrike för att söka lyckan på de brittiska öarna. Samtidigt har fjolårstrean Monaco förstärkt sin redan spetsiga trupp. Anfallsspelet anförda av Ben Yedder och Volland var inget problem under fjolåret, däremot läckte det in lite för många bollar i den rödvita buren.

Tidigare Bayern München-tränaren Niko Kovac hämtade in Manuel Neuers back-up Alexander Nübel till Monacos bur. Den 24-årige tysken spikade igen direkt i tisdagens premiär borta mot Sparta Prag där monegaskerna plockade en superviktig 2-0-seger i CL-kvalet. Förra säsongen vann Monaco hemmatabellen i Ligue 1, framför Paris Saint Germain och alla andra. Nantes har förlorat sju raka matcher borta mot Niko Kovac kompani.

Fler odds på Monaco – Nantes >

Spel: Hemmaseger @ 1,43
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Louis II
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

Midtjylland – Vejle Boldklub: Midtjylland Över 2,5 mål @ 2,96
Club Brugge – Cercle Brugge: Club Brugge -1,5 @ 1,88
Monaco – Nantes: Hemmaseger @ 1,43

Totalt odds: 7,95

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 augusti, 2021