Trippeln 7/12 – Måndagens bästa trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter helgens alla mustiga bataljer ska vi landa in i en ny vecka med ny fin fotboll och läckra speltips. Danmark, Italien och Spanien hamnar i blickfånget under måndagskvällen när tre finrum samsas på aftonens trippel.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AGF Aarhus – Bröndby: Bröndby -0,5 @ 2,82

Fler odds på AGF Aarhus – Bröndby

Veckan inleds i vårt södra grannland där Superligan ska stänga sin elfte omgång på Ceres Park. AGF Aarhus startade säsongen piggt med fem raka poängplock, därefter har de rödvita mattats av. De efterföljande fem fighterna i ligaliret är facit 1-1-3 efter 3-1-torsken senast mot Nordsjälland.

Bröndby har både börjat och avslutat hösten på topp. Förutom en dipp på tre matcher i mitten av dessa tio rundor så har de blågula herrarna från huvudstaden vunnit samtliga strider. En stor anledning till Bröndbys framgång kan tillskrivas firma Uhre/Lindström som toppar poängligan efter att i snitt ha producerat en personlig pinne vardera per match.

Det var just Jesper Lindström som sänkte hemmalaget när Bröndby besökte Ceres Park i somras. Trots den skalpen målas det gästande topplaget ner som underhundar denna måndagsafton. AGF har förlorat två raka hemmamatcher och denna tvåa är för bra för att undvikas.

Fler odds på AGF Aarhus – Bröndby

Spel: Bröndby -0,5 @ 2,82
Tävling: Superligan
Plats: Ceres Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Ultra

Fiorentina – Genoa: Båda lagen gör mål @ 1,85

Fler odds på Fiorentina – Genoa

Nere i den italienska stöveln är det omgång nummer tio som står på agendan nere i botten av Serie A. Genoa ligger näst sist efter att bara ha mäktat med en vinst under hösten, den plockades i premiären mot Crotone. Cupsegern i derbyt mot Sampdoria häromsistens kanske kan ge lite råg i de blåröda ryggarna inför resan till Florens.

Fiorentina fick sina fiskar varma på San Siro när Milan sköljde över de lilaklädda utan krusiduller. Framåt ser annars Florens stolthet stark ut trots tappet av Chiesa till Juventus. Gaetano Castrovilli har växlat upp ordentligt, tre mål på 33 matcher förra säsongen är att jämföra med dagens notering då 23-åringen redan hittat fyra nätrassel.

I skrivande stund är spelmarknaden gällande huruvida båda lagen gör mål eller ej helt jämn. Det lockar till lir på att det ska rassla i båda burar, inte minst med tanke på den öppenhet Genoa tillämpar. Sex av de blårödas senaste sju tävlingsmatcher har inneburit mål i både den egna och motståndarens bur.

Fler odds på Fiorentina – Genoa

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,85
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Artemio Franchi
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Eibar – Valencia: Under 2,5 mål @ 1,67

Fler odds på Eibar – Valencia

Vi stänger butiken på spansk mark där det förväntas rasslas sparsamt. Valencia har visserligen varit inblandade i några målkalas under hösten men närmast kommer Los Che från en tillknäppt torsk mot Atlético Madrid och mot måndagens kombattant brukar det alltid bli snålt spel.

Eibar har inlett La Liga på ett förtjänstfullt vis. Baskerna är hela det spanska finrummets målsnålaste gäng med den totala målskillnaden 8-9 efter elva spelade omgångar. Eibar har redan hunnit medverka i tre stycken mållösa matcher, närmast kommer värdföreningen från en fin 2-0-triumf mot Real Betis på grönvitt gräs.

Måndagens batalj i Baskien bör bli jämn med tanke på att det endast skiljer en pinne mellan lagen. Motsvarande möte slutade 1-0 till Eibar förra säsongen, det var femte raka inbördes med max två mål på tavlan. Senaste tillställningen på Ipurua slutade 0-0 när Getafe kom på besök. Underspelet är i trygga händer hemma hos serbiske landslagskeepern Marko Dmitrovic.

Fler odds på Eibar – Valencia 

Spel: Under 2,5 mål @ 1,67
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Municipal de Ipurua
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Live

Trippeln

AGF Aarhus – Bröndby: Bröndby -0,5 @ 2,82
Fiorentina – Genoa: Båda lagen gör mål @ 1,85
Eibar – Valencia: Under 2,5 mål @ 1,67

Totalt odds: 8,71

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 7 december, 2020