Trippeln 7/4 – Onsdagstrippel med CL!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Mästarnas mästarturnering är inne i kvartsfinalspelet när onsdagen serverar ytterligare två högoktaniga kamper. Porto möter Chelsea på neutral mark medan Bayern tar emot PSG hemma i München. Trippeln blir komplett nere i den italienska stöveln.

Spelstopp: 18:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Inter – Sassuolo: Sassuolo +1,5 @ 1,93

Fler odds på Inter – Sassuolo

Mäktiga Giuseppe Meazza-stadion i Milano arrangerar ett möte på den övre halvan av Serie A. Sassuolo har svarat för en finfin säsong med 40 inspelade poäng på 28 omgångar. De grönsvarta gästerna kommer närmast från en holmgång mot Roma där 2-2 var ett tämligen rättvist resultat även om Sassarna hade 65 procent av bollinnehavet.

Inter har varit oerhört solida hela säsongen, endast vid två tillfällen har Antonio Contes armé överlistats i ligaspelet. Vid seger i hängmatchen har Milanos blåsvarta representant ett tvåsiffrigt antal pinnars övertag i jakten på Scudetton. Närmast kommer Inter från en 1-0-viktoria borta mot Bologna där Lukaku, vem annars, svarade för måleriet.

Dessvärre drog serieledarna på sig ett par kostsamma ostskivor i Bologna. Både Brozovic och Bastoni är förpassade till botbänken i modemeckat denna onsdagskväll. Även om gästerna åter tvingas avvara Berardi ska de grönsvarta kunna hålla jämna steg med serieledarna. Inter har fyra raka uddamålssegrar, ett sådant scenario välkomnas med pluslinan. Sassarna har sex raka besök på Giuseppe Meazza med poäng hem.

Fler odds på Inter – Sassuolo

Spel: Sassuolo +1,5 @ 1,93
Tävling: Serie A
Plats: Giuseppe Meazza-stadion
Tid: 18.45
TV: CMore, CMore Fotboll, CMore Live

Porto – Chelsea: Bortaseger @ 1,79

Fler odds på Porto – Chelsea

Neutral plan gäller i första av de två kvartsfinalkamperna mellan Porto och Chelsea. Uppgörelsen sker på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla. Chelsea kommer till Spanien efter en magnifik period sedan Thomas Tuchel tog över efter Frank Lampard, 5-2-fadäsen mot West Bromwich i helgen kom därmed som en smärre chock för Londons blåfärgade fans.

Frågan är hur Tuchel får tillbaka sina adepter på rätt spår efter den brännande påsken, kalibern på kampen borde i ärlighetens namn räcka och bli över. Chelsea visade med eftertryck mot Atlético Madrid att skallarna och buggarna är på rätt plats när det gäller som mest. Spanska serieledarna hade inte en suck mot Tuchels stenhårda britter.

Att engelsmännen ser ut att tvingas klara sig utan Kanté igen är en faktor som vägs upp av portugisernas avbräck. Båda stjärnorna Oliveira och Taremi missar första kvarten på grund av avstängningar. Porto som lirar andrafiolen bakom Sporting Lissabon ska stå sig slätt på neutralt gräs mot ett av kontinentens mest solida sällskap.

Fler odds på Porto – Chelsea

Spel: Bortaseger @ 1,79
Tävling: Champions League
Plats: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Bayern München – Paris SG: Hemmaseger @ 1,91

Fler odds på Bayern München – Paris SG

Magisk avrundning sker i München där det vankas repris av fjolårets final i Champions League. Det var som bekant tyskarna som drog längsta strået 2020 sedan Kimmich assisterat till Coman vid matchens enda fullträff. Att Robert Lewandowski inte behövdes i protokollet den gången känns nog bra idag.

Den gode måldoktorn Dowski drog på sig en skada under landslagsuppehållet med Polen och saknas på Allianz Arena denna afton. Ett tungt tapp för Flick som ändå kan mönstra ett monstruöst lag som är andrarankat bakom Manchester City vad gäller årets CL-titel. Å andra sidan saknar Paris SG flera bärande pjäser, fältherren Paredes är avstängd medan ytterligare fem spelare står uppskrivna som skadade/sjuka/osäkra.

Bayern München vann påskens seriefinal i Bundesliga borta mot RB Leipzig trots att Doktor Dowski saknades. Samtidigt fick PSG stryk i sitt toppmöte i Ligue 1 då Lille tilläts komma till Paris och nolla miljardbygget. Bayern är obesegrade i hemmaborgen denna säsong, samtliga kamper i CL på tysk mark har slutat med hemmaseger.

Fler odds på Bayern München – Paris SG

Spel: Hemmaseger @ 1,91
Tävling: Champions League
Plats: Allianz Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Ultra, TV6

Trippeln

Inter – Sassuolo: Sassuolo +1,5 @ 1,93
Porto – Chelsea: Bortaseger @ 1,79
Bayern München – Paris SG: Hemmaseger @ 1,91

Totalt odds: 6,59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 7 april, 2021