Trippeln 8/2 – Måndagstips med målfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Veckans första fotbollsresa rör sig från vårt södra grannland ner till Spaniens huvudstad. Mellanstoppet sker på de brittiska öarna där Roy Hodgson ska utkämpa hjärnornas krig mot galningen Marcelo Bielsa. Målfokus råder då det bör bli målgladare i Premier League än i La Liga.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Randers – Midtjylland: Bortaseger @ 1,83

Fler odds på Randers – Midtjylland

Veckans första dag tar sin början i vårt södra grannland där högsta serien slår till med stormöte på Cepheus Park. Randers har överraskat positivt genom att lägga ankare ett par placeringar bakom måndagens gäster. Defensiven har varit riktigt stabil med Pontus Carlgren som sista utpost hos de blåvita, masen höll en ny nolla senast när Randers planenligt besegrade jumbon Horsens.

Midtjylland har med sina mått inte riktigt levt upp till de skyhöga förväntningarna. Vargarna som vann Superligan storstilat förra säsongen har Bröndby framför sig efter nederlaget senast hemma mot Sönderjyske. På resande tass har gästerna levererat på en hög nivå, senaste resan slutade med cuptriumf mot rivalen FC Köpenhamn. Endast ett nederlag på de senaste sju resorna är klart godkänt när man både besökt Amsterdam, Köpenhamn och Bergamo.

Midtjylland lär lyfta i tabellen framöver när de inte längre behöver ägna sig parallellt åt att strida med bjässarna i Champions League .Vargarna har en ypperlig möjlighet att starta segertåget under måndagen, inte minst med tanke på att Randers har dubbla avstängningar på mittfältet i form av Mikkel Kallesoe samt Frederik Lauenborg. Vad som mer talar för bortalaget är att de har vunnit nio(!) raka gånger vid besök i rikets sjätte största stad.

Fler odds på Randers – Midtjylland

Spel: Bortaseger @ 1,83
Tävling: Superligan
Plats: Cepheus Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Leeds – Crystal Palace: Över 2,5 mål @ 1,67

Fler odds på Leeds – Crystal Palace

Svenska folkets favoritliga ståtar med en måndagsmatch på klassiska Elland Road. Det handlar om ett möte i mittens rike av Premier League, både Leeds och Crystal Palace står noterade för 29 poäng när 21 respektive 22 omgångar är lagda till handlingarna. De förstnämnda har revansch att utkräva efter höstens besök i huvudstaden då Palace vann med hela 4-1.

Värdarna kommer närmast från 2-1 i brakan här hemma mot Everton. Gästerna kommer från samma siffror i egen favör borta mot Newcastle där vändningen signerades Ajax-produkten Jairo Riedewald samt veteranen Gary Cahill. Vid besöket hemma hos nykomlingarna har dessvärre Roy Hodgson stora bryderier.

Hela tio spelare i Palace står uppskrivna som saknade/osäkra. Leeds har inte heller någon drömsits med sex man i rehabrummet. Den gode Roy lär oavsett låta sina Örnar sväva fritt, gästerna har lirat med öppna spjäll hela säsongen och både hemmatorskat med 7-0 och bortavunnit med 5-1. Bielsas boys lirar likadant, målskillnaden 36-38 gör Leeds till ett av seriens mest publikfriande gäng. I höstmötet mellan dessa klubbar hade det aktuella målkravet uppfyllts innan halvtimmen spelats.

Fler odds på Leeds – Crystal Palace

Spel: Över 2,5 mål @ 1,67
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Atlético Madrid – Celta Vigo: Under 1,5 mål @ 2,80

Fler odds på Atlético Madrid – Celta Vigo

Sist men inte minst lägger vi ankare på mäktiga Wanda Metropolitano i Spaniens huvudstad. Atlético Madrid bjuder in till spel med en något sargad trupp, helt tidsenligt. Diego Simeone har inte fullt lika många problem som Roy Hodgson men genom coronavirusets inträde tycks en handfull gubbar missa mötet med Celta, bland andra miljardmannen Félix.

Atlético lär inte vaska måndagsmatchen, det ligger liksom inte i Simeones natur, men man kan konstatera att argentinaren och hans adepter har råd med en liten dipp. Madrassmakarna har varit fullkomligt fenomenala, sprungit ifrån Real Madrid och Barcelona på ett sagolikt sätt. Resultatraden 16-2-1 är svårslagen i en av världens bästa ligor.

Som alltid är det försvarsspelet som imponerar allra mest hos de rödvitrandiga. Blott tio bollar har Atlético släppt in när halva La Liga avverkats. Celta Vigo är ett svagt bortalag som bara vunnit en match i denna spelform, målskillnaden 9-14 vittnar om att de himmelsblå sällan har med sig champagnen på utflykterna. Celta kommer från 0-0 borta mot Granada. Motsvarande möte förra säsongen mellan Atlético och Celta slutade också 0-0. Max en balja är ett fint spel med givna förutsättningar i coronatider.

Fler odds på Atlético Madrid – Celta Vigo

Spel: Under 1,5 mål @ 2,80
Tävling: La Liga
Plats: Wanda Metropolitano
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Randers – Midtjylland: Bortaseger @ 1,83
Leeds – Crystal Palace: Över 2,5 mål @ 1,67
Atlético Madrid – Celta Vigo: Under 1,5 mål @ 2,80

Totalt odds: 8,55

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 8 februari, 2021