Trippeln 8/4 – Torsdagstrippeln!

Dagens Trippel

En av de hetaste turneringarna för klubblag befinner sig mitt i det brinnande slutspelet. Europa League avverkar kvartsfinaler under torsdagskvällen då två engelska elefanter finns med i leken. Manchester United reser till Spanien medan Arsenal lirar hemma.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Granada CF – Manchester United: Granada CF Under 0,5 mål @ 1,93

Fler odds på Granada CF – Manchester United

Manchester United beger sig till Andalusien för att strida mot det andra spanska laget hittills under slutspelet. The Red Devils slog ut Real Sociedad på ett makalöst vis i den första slutspelsrundan, efter 4-0 i första fighten var dubbelmötet dött och britterna kunde defilera hem ett 0-0-resultat i returen.

Man United följde upp mot mustiga Milan i åttondelen där 1-1 på Old Trafford följdes av en 1-0-viktoria i modemeckat där Paul Pogba avgjorde efter blott tre minuter på banan. När Solskjaer ser ut att tvingas avvara båda gasellerna Martial och Marcus Rashford kan mycket väl gästerna rikta in sig på en försiktig första fight för att sedan avgöra hemmavid.

Granada CF har en hel hop avbräck på sin sida, sex spelare är uppskrivna som saknade/osäkra hos spanjorerna. Armén från Andalusien har bland annat sin stjärna Suárez Charris långtidsskadad, utan colombianen i fronten lär Maguire och Lindelöf få en relativt behaglig afton. Granada kommer närmast från en 3-0-förlust här hemma mot Villarreal i La Liga. I gruppspelet nollades andalusierna i två av tre hemmamatcher.

Fler odds på Granada CF – Manchester United

Spel: Granada CF Under 0,5 mål @ 1,93
Tävling: Europa League
Plats: Estadio Nuevo Los Cármenes
Tid: 21.00
TV: Discovery+, Kanal 9

Ajax – Roma: Ajax Över 1,5 mål @ 1,81

Fler odds på Ajax – Roma

Johan Cruijff Arena är hemvist åt ett av världens formstarkaste klubbar, faktiskt. Ajax stred tappert i höstens Champions League och var på vippen att avancera till slutspelet. Därefter har inte dessa flygande holländare förlorat en enda fotbollsmatch, varken på inhemsk mark eller ute i Europa Leagues slutspel.

Efter CL-uttåget har Ajax tre kryss, övriga 21 tävlingsmatcher har slutat med rödvit viktoria. Makalöst imponerande även om inte konkurrensen i Eredivisie är densamma som nu nalkas under torsdagen. Erik ten Hags herrar har ändå visat mot både Lille och Young Boys att de kommer bli att räkna med i denna turnering.

Roma har en klen säsong i ryggen där den eviga stadens vargflock inte nått upp till toppsextetten i Serie A. Italienarna är dessutom bortasvaga och kraftigt decimerade då hela sju spelare ser ut att saknas i Amsterdam. Ajax gjorde minst två mål både hemma och borta mot franska topplaget Lille, samt minst två mål både hemma och borta i åttondelsfinalen mot Young Boys.

Fler odds på Ajax – Roma

Spel: Ajax Över 1,5 mål @ 1,81
Tävling: Europa League
Plats: Johan Cruijff Arena
Tid: 21.00
TV: Discovery+

Arsenal – Slavia Prag: Slavia Prag +0,5 @ 2,62

Fler odds på Arsenal – Slavia Prag

Ståndaktig sorti sker på de brittiska öarna och närmare bestämt på Emirates Stadium i den engelska huvudstaden. Här huserar ett gamnackat Arsenal som närmast kommer från ännu en i raden av vissna prestationer. 3-0 i brakan hemma mot Liverpool var allt annat än godkänt från Mikel Arteta och hans adepter.

The Gunners har tre raka tävlingsmatcher utan segersötma efter att ha förlorat här hemma mot Olympiakos där britterna avancerade med andan i halsen. Nu ska Artetas adepter då besök av ett Slavia Prag med helt annat schwung i gänget. Tjeckerna har 21(!) raka tävlingsmatcher utan nederlag.

Att den tjeckiska ligan inte är topprankad tycks inte bekomma Slavia när de strider på kontinenten. Dessa besökare har besegrat både Rangers i Glasgow och Leicester här i England med tydlig marginal under detta EL-slutspel. Arsenal har förlorat tre av sina senaste fyra fighter på hemmaplan i Premier League. Minst en tjeckpinne bör det definitivt kunna bli till lockande odds.

Fler odds på Arsenal – Slavia Prag

Spel: Slavia Prag +0,5 @ 2,62
Tävling: Europa League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 21.00
TV: Discovery+, Kanal 9

Trippeln

Granada CF – Manchester United: Granada CF Under 0,5 mål @ 1,93
Ajax – Roma: Ajax Över 1,5 mål @ 1,81
Arsenal – Slavia Prag: Slavia Prag +0,5 @ 2,62

Totalt odds: 9,15

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100