Trippeln 9/2 – Tisdagens bästa trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Denna vecka handlar i huvudsak om inhemskt cupspel runt om i Europa. FA-cupen i England samt Coppa Italia finns på tisdagens meny där idel kända lag ska in i elden. Aftonen avslutas i Spanien där vi sätter tänderna i ett Madrid-derby.

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester United – West Ham: Över 3,5 mål @ 2,26

Fler odds på Manchester United – West Ham

Ståndaktigt startskott sker på drömmarnas teater där FA-cupen avhandlar en åttondelsfinal. West Ham hade nemas problemas att avfärda Doncaster i föregående runda där 4-0-krossen signerades Oladapo Afolayan som satte sin första strut i A-laget. Även i ligaspelet har The Hammers gått riktigt starkt under vintern med bland annat bortasegrar mot Everton och Aston Villa.

Manchester Uniteds framfart har knappast undgått något fotbollsöga. Triumfen i FA-cupen smakade särskilt gott på Ole Gunnars läpp med tanke på att Liverpool kom på besök i 3-2-kriget. Även i ligaspelet har The Red Devils varit oerhört målglada, 9-0-showen mot Southampton var en saga i sig och närmast kommer hemmalaget från en 3-3-föreställning mot Everton.

Båda dessa lag har visat en påfallande öppenhet i sitt sätt att beträda det gröna schackbrädet under vintern. När Manchester United besökte Olympiastadion i London under december månad vann Ole Gunnars grabbar med 3-1. Oddset på att det åter blir minst fyra mål är högattraktivt.

Fler odds på Manchester United – West Ham

Spel: Över 3,5 mål @ 2,26
Tävling: FA-cupen
Plats: Old Trafford
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Premium

Juventus – Inter: Båda lagen gör mål @ 1,79

Fler odds på Juventus – Inter

Nere i den italienska stöveln bjuder tisdagskvällen på ett klassiskt derbystämplat möte mellan två av de största. Juventus gick segrande ur den första semifinalen i Coppa Italia när förra veckans möte i modemeckat slutade med en välbekant matchvinnare. Cristiano Ronaldo vände på steken till en 2-1-viktoria för de svartvita som ligger i hålet för att avancera till finalen.

Som lök på Antonio Contes lax tvingas bortalagets tränare besöka sin gamla hemmaplan utan de avstängda chilenarna Vidal och Alexis. Anfallskraft finns som tur är gott om i övrigt med tanke på formen hos Barella, Martinez samt målmonstret Romelu Lukaku. Besten från Belgien var avstängd i hemmamatchen, hans närvaro nu väger upp tappet av de stökiga chilenarna.

I sex av Inters åtta senaste bortamatcher i tävlingssammanhang har Contes kompani både målat och släppt in mål. Detsamma gäller lejonparten av Juventus nio senaste i ligaspelet. När ni Inter måste gasa framåt med Lukaku i fronten finns alla möjligheter för att han tillsammans med herr Ronaldo ska se till att lösa det aktuella speltipset.

Fler odds på Juventus – Inter

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,79
Tävling: Coppa Italia
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: –

Real Madrid – Getafe: Hemmaseger @ 1,55

Fler odds på Real Madrid – Getafe

Spaniens huvudstad avslutar trippeln med en kvällsmacka från La Liga. Real Madrid har inte levt upp till förväntningarna och kommer knappast kunna försvara sin titel. Zinedine Zidanes sällskap är skadedrabbat men gnetar ändå på vid en nivå som sätter dem på en trygg Champions League-plats. Närmast kommer Marängerna från en seger borta mot Huesca där Varane bärgade båda baljorna.

Getafe har också underpresterat sett till resurser och förväntningar, framför allt handlar det om offensivens trubbighet. El Geta har varken någon Benzema eller någon Varane, blott 17 bollar i rätt bur på 21 omgångar innebär att de blåvita är det spanska finrummets minst giftiga gäng.

Getafe har endast vunnit två bortamatcher denna ligasäsong och bör knappast rubba storebror på Alfredo di Stéfano-stadion. Real Madrid har hissat segerflagg i två tredjedelar av fighterna på marängvit matta och Zidane kan luta sig mot en makalös svit vad anbelangar inbördes möten. 13 senaste bär facit 12-1-0.

Fler odds på Real Madrid – Getafe

Spel: Hemmaseger @ 1,55
Tävling: La Liga
Plats: Alfredo di Stéfano-stadion
Tid: 21.00
TV: CMore

Trippeln

Manchester United – West Ham: Över 3,5 mål @ 2,26
Juventus – Inter: Båda lagen gör mål @ 1,79
Real Madrid – Getafe: Hemmaseger @ 1,55

Totalt odds: 6,27

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 8 februari, 2021