Manchester United – West Ham 13/4, odds, stream, speltips

2019-04-13 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester United – West Ham
Matchfakta och matchinfo

Avspark 04-13-2019 16:00

Matchen mellan Manchester United – West Ham spelas den 13 april i Premier League, med avspark vid klockan 16:00.

Manchester United – West Ham speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Manchester United-West Ham eller någon annan match. Speltips på andra matcher än Manchester United-West Ham hittar du i menyn under ”speltips”.

3-1 seger till West Ham senast

West Ham vann den senaste matchen, den 29 september, i Premier League med 3-1 mot Manchester United.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 4 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Manchester United gjort totalt 6 mål, ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. På de 4 hemmamatcher som Manchester United spelat denna säsong så har man släppt in 7 mål totalt och per match blir det 1,75 mål i snitt.

Under säsongen i Premier League har West Ham gjort 4 mål på de 4 bortamatcher man spelat. West Ham har på bortaplan släppt in 9 mål i Premier League. På de 4 bortamatcher som West Ham spelat så har man ett genomsnitt på 2,25 insläppta mål.

Under denna säsongen i Premier League har Manchester United gjort totalt 15 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,67 mål per match. Manchester United har denna säsongen släppt in totalt 16 mål i ligan. Det innebär att på de 9 matcher som spelats så har Manchester United 1,78 insläppta mål per match.

Bortalaget West Ham har under säsongen i Premier League totalt gjort 8 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att West Ham har ett snitt på 0,89 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har West Ham, på 9 spelade matcher, släppt in 1,56 mål i snitt per match.