Tufft för nordiska grannar

Med tanke på att Sverige spelade i lördags har onsdagens VM-kvalmatcher i fotbolls-vm hamnat lite i skymundan. Det spelas dock flera intressanta matcher i ikväll.

Finland spelar en mycket spännande match i Ryssland. Efter fyra poäng på de två inledande matcherna mot Tyskland och Azerbadjan har FInland fått precis den star man ville ha i kvalet. Nu väntar en av de absolut tuffaste matcherna i kvalgrupp 4.

Ryssland är förstås stora favoriter i matchen och man lär vara ordentligt revanchsugna efter förlusten i Tyskland. Här hittar du oddsen till matchen Ryssland-Finland. Observera att matchen startar redan 17:00.

Tufft för Norge
Även vårt västra grannland, Norge, har en mycket tuff uppgift hemma i Oslo. Holland är på besök och Norge bör vinna matchen efter att ha inlett med oavgjort mot både Island och Skottland.

Holland å sin sida har inlett kvalgrupp 9 med två raka segrar och vinner man ikväll kopplar man ett ordentligt grepp om gruppen och direktplatsen till fotbolls VM 2010 i Sydafrika ligger i så fall öppen. Här hittar du oddsen till matchen Norge-Holland.

Portugal lär vinna
Även om Sverige är spelledigt spelas det två matcher i grupp 1. Mötet Portugal-Albanien lär sluta med hemmaseger och i mötet Malta-Ungern talar mycket för en bortaseger.

I övrigt spelar England en intressant match i Vitryssland medan pånyttfödda Belgien tar emot europamästarna Spanien.