Tunga Premier League matcher i helgen

:ladbrokes-logo:Helgens Premier League bjuder på flera spännande stormatcher. Det hela startar på lördagen med Londonderby mellan West Ham och Arsenal. På söndagen är det dags för Merseysidederbyt mellan Liverpool och Everton och senare på eftermiddagen tar Tottenham emot Manchester United.

West Ham ligger på sista plats i Premier League medan Arsenal är inblandade i den absoluta toppstriden. Dock kom det in lite grus i Arsenals maskineri när man i veckan förlorade mot Championshiplaget Ipswich i Carling Cup. Arsenal är trots förlusten favoriter i matchen till oddset 1,57.

Merseysidederbyt är ett av världens största derby. De senaste säsongerna har Liverpool och Everton befunnit sig på olika nivåer då Liverpool tillhört ?Big Four?. Men förra säsongen gick det inte så bra för Pool och denna säsongen har inte heller den varit glädjande för de inbitna fansen på ?The Kop?.

Just nu har de båda lagen lika många poäng. Trots Liverpools sviktande form med förlust mot Blackpool så sent som i tisdags så är de favoriter mot Everton och ger 2,00 gånger pengarna.

Sista matchen i denna omgången är Tottenham mot Manchester United. United är än så länge obesegrade denna säsong och Ladbrokes tror att de så förblir även efter denna omgång. United är favoriter i matchen till 2,37 gånger pengarna men på :Ladbrokes: tror man på oavgjort.

?Jag tror Arsenal slår West Ham, det är för långt mellan de två lagen skicklighetsmässigt, däremot tror jag att Everton ställer till med problem för ett Liverpool som inte är vad de en gång var. Sen har jag en känsla av att Tottenham lyckas knipa en poäng mot serieledarna trots många skador. White Hart Lane är deras hemmaborg och där tappar Spurs inte många poäng. Min trippel ger 16,34 gånger pengarna just nu. Klart värt en liten slant? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

Jämför oddsen på Premier League

Skribent: Johan

Skriven den 14 januari, 2011