Tyskland favorit att vinna mot Italien i Fotbolls-EM

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Kan Tyskland bryta förbannelsen och gå segrande ur ett möte med Italien? Spelbolagen är säkra på sin sak att Tyskland vinner semifinalen mot Italien i kväll och tar plats brevis Spanien i finalen.

Matchstart: 20:45
TV: Tv4, Tv4 Sport Xtra

Att Italien är i semifinal är en bragd bara det med tanke på skandalen innan Fotbolls-EM. I gruppspelet, grupp c, var de inte heller givna att gå vidare. Men Italien har motbevisat alla och i kvartsfinalen mot England bjöd de verkligen upp till kamp och dominerade bitvis matchen och kunde slutligen avgöra på straffar.

Tyskland tog sig relativt enkelt vidare från den tuffa gruppen, grupp b, med Portugal, Danmark och Holland. I kvartsfinalen så vann de även komfortabelt mot Grekland trots att flera spelare vilades. Ett styrkebesked. Tyskland har också två dagar extra vila på sig att ladda upp denna match mot Italien efter kvartsfinalen, på gott och ont.

Intressant fakta inför detta möte är att Tyskland, som tidigare nämnt, aldrig vunnit en match mot Italien i alla fall inte i ett mästerskap. Det innebär att Italien har ett visst psykiskt övertag.

Skador och avstängning i Italien

Det finns en del orostecken i det Italienska laget. Den viktiga backen Giorgio Chiellini missade kvartsfinalen men är tillbaka i träning, frågan är om han kommer att kunna delta i kväll. Dessutom så hade både Ignazio Abate och Daniele De Rossi skadekänningar i matchen mot Enland. Italien kommer även att behöva klara sig utan Christian Maggio  som är avstängd efter att ha ådragit sig gula kort mot i gruppspelet samt mot England nu senast.

Spanien vidare till final efter straffavgörande

Spanien blev klara för final efter ett straffavgörandet mot Portugal igår. Vilket innebär att vinnaren mellan Tyskland och Italien kommer att få möta världens bäst lag i finalen, som också är regerande europamästare.

Betsafe ger de högsta oddsen

Tyskland är som sagt stora favoriter i detta möte och de högsta oddsen hittar du hos Betsafe som ger 1,96 om Tyskland vinner och hela 4,90 om Italien skulle hålla i sin förlustfria trend mot Tyskland. Betsafe har även det högsta oddset om man skulle sluta oavgjort, efter full tid, till 3,45 gånger pengarna.

< ?php $bet_obj_array = array(56333); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 juni, 2012