Tyskland och Brasilien favoriter att vinna Fotbolls-VM

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Vinnarodds och favoriterna i semifinalerna i Fotbolls-VM 2018 i Ryssland

Med bara dagar kvar till Fotbolls-VM i Ryssland så kan vi konstatera att oddsen talar klar för att Brasilien eller att världsmästarna Tyskland tar hem VM-guldet.

Fotbolls-VM i Ryssland drar igång på torsdag. Vi har kollat in oddsen från spelbolaget Unibet som håller Brasilien och Tyskland som de två främsta favoriterna att ta hem mästerskapet.

Missa inte att ta del av Unibets kampanj där du kan tjäna freebets varje gång laget du bettat på vinner en match.

Unibet har även boostat vinnaroddsen till 20,00 på de sex främsta favoriterna att vinna Fotbolls-VM. Gäller dig som är ny kund hos spelbolaget. Ta del av kampanjen här.

Här kan du gå direkt till Unibet för att betta på din vinnarfavorit

Brasilien toppfavorit att ta revansch

Hemma-VM 2014 blev inte den fest som Brasilien hade hoppats på. Med storstjärnan Neymar skadad så blev man förnedrade i semifinalen av Tyskland med slutsiffran 1-7 och av bara farten så blev det även förlust i bronsmatchen mot Nederländerna med 0-3. Men till årets VM i Ryssland så har Brasilien imponerat stort i kvalet och på pappret en av turneringens starkaste trupper. Offensiven är som alltid stark även om Neymar fortfarande kommer att spela en stor roll. Unibet håller Brasilien som toppfavorit till VM-guldet, om än knappt, till intressanta 5,00 gånger pengarna.

Världsmästarna Tyskland är andrahandsfavorit

Att försvara en VM-titel är svårt, bara Italien och Brasilien har lyckats tidigare. Men Tyskland har likt Brasilien imponerat stort i kvalet och en otroligt intressant trupp på pappret, med många spelare från segern 2014. Tyskland har en enkel grupp på pappret och bör vinna gruppen enkelt, även om vi givetvis hoppas på Sverige. Bettar du på Tyskland som vinnare hos Unibet ger det oddset 5,50 och är därmed nästan lika stor favorit till titeln som Brasilien.

Spanien ser starka ut men vem gör målen?

Spanien har varit en av de mest givna lagen när det kommer till diskussionen om VM- och EM-titlarna. Men man är inne i en generationsväxling och detta VM kommer att bli den levande legendaren Andrés Iniestas sista. Kvalitén och spelarmaterialet är högt i denna trupp men det finns ett litet frågetecken om vem som ska göra målen. Får stångas med rivalen Portugal i gruppspelet och det kommer att bli en intressant uppgörelse. Unibet håller Spanien som tredjehandsfavorit till oddset 7,00.

Frankrike en given guldkandidat om de får allt att stämma

Att Frankrike ska vara med i titeldiskussionen är givet. Man har ett otroligt starkt lag som kan mäta sig med de tre ovanstående. Kvalet, som vi minns, var lite svajigt och ibland hade fransmännen svårt att komma upp i nivå och få ut all kvalité som finns offensivt. Därmed finns det ett litet frågetecken kring detta Frankrike. Får man allt att stämma kan det helt klart räcka hela vägen. Den stora frågan finns kring mittfältaren Paul Pogba, som kommer att bli lagets viktigaste spelare, och hur man ska få ut det mesta av honom. Därför är det kanske inte så konstigt att vi hittar Frankrike på fjärde plats i Unibet vinnarlista till oddset 7,50.

Offensiv kraft i Argentina som spelas till ett högt odds

Argentina går in i detta mästerskap som en intressant outsider. Kvalet blev onödigt spännande för Argentinarna men Lionel Messi fixade till slut den viktiga seger som säkrade VM-platsen. Argentinas trupp är kanske inte lika komplett som exempelvis Tysklands men är en av de starkaste lagen offensivt med spelare som tidigare nämnda Messi, Paulo Dybala, Sergio Agüero och Gonzalo Higuaín. Defensiven är något av ett frågetecken men 2014 var diskussionen detsamma och då räckte det hela vägen till en final och förlängning. Mycket ska stämma för att Argentina återigen ska nå en final och vinna guldet och för det ger Unibet oddset 10,00.

Outsiders till VM-guldet

Outsiders till VM-titeln så hittar vi Belgien och England. De två gör dessutom upp i samma grupp med Tunisien och Panama. Så att de två går vidare till slutspelet känns givet, frågan är i vilken ordning. Belgien har dock ett mycket intressant lag på pappret och är favoriten av de två att gå hela vägen till oddset 12,00 medan ett spel på England ger 19,00 gånger pengarna. Andra intressanta outsiders är EM-mästarna Portugal som spelas till oddset 28,00 hos Unibet och Kroatien till oddset 31,00. Vill du betta på Sverige som vinnare av VM-guldet så ger det hela 101,00 gånger pengarna,

Här listar vi alla oddsen på de 32 lagen från Unibet

Här kan du gå direkt till Unibet för att betta på din vinnarfavorit

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 juni, 2018