United körde över Chelsea

De flesta trodde på en jämn kamp med ett oavgjort resultat när giganterna Manchester U och Chelsea möttes på Old Trafford i går. Men någon kamp blev det aldrig, därtill var hemmalaget alldeles för starkt.

Manchester United stod för ett imponerande styrkebesked under söndagens toppmöte i Premier League. Chelsea kom till Manchester för att plocka med sig minst en poäng hem till London och hela England förväntade sig en klassisk duell mellan vårens Champions League finalister.

Men Chelsea tvingades åka hem utan poäng, och närmast förnedrade av ett mycket imponerande Man United som vann med 3-0 efter mål av Vidic, Rooney och Berbatov.

Frågan är om inte gårdagens resultat är en fingervisning om vart Premier League titeln kommer hamna senare i vår, för samtidigt som United krossade Chelsea, tappade Liverpool poäng i bortamötet med Stoke.

Resultaten innebär att United, om man vinner sina två hängmatcher, passerar både Liverpool och Chelsea i tabellen.

Spelbolagen tror definitivt på United. :bwin: ger just nu högst odds, 1,90 på Manchester United som ligavinnare. Liverpool ger 4,20 hos :betsson: och Chelsea 4,75 hos :centrebet:.