US Open: Final Kei Nishikori – Marin Cilic

I kväll har vi en oväntad final i herrarnas singelturnering i US Open när japanen Kei Nishikori möter kroaten Marin Cilic och oddsen talar för en oviss utgång och en otroligt spännande match.

Matchstart: 23:00
TV: EuroSport
Odds (1-X-2): 1,80 – 2,00

Gå till William Hill för att betta

Oväntade finalister

US Open bjuder verkligen på dramatik i världsklass. Först slår Kei Nishikori ut turneringsfavoriten Novak Djokovic med siffrorna 6-4, 1-6, 7-6, 6-4 i lördagens första semifinal. En match som inte var Djokovic bästa och kunde inte stå emot Nishikori i värmen. I och med segern är Nishikori den första japanen att någonsin nå en Grand Slam-final.

Senare under lördagen så stod även kroaten Marin Cilic för en riktig stjärnsmäll när han fullkomligen spelade ut Roger Fedderer i tre raka set 6-3, 6-4, 6-4.

Det är första gången sedan 2003 som vi har en US Open-final utan varken Rafael Nadal, Federer eller Djokovic.

Jämna odds

De senaste mötena mellan Nishikori och Cilic har slutat i japanens favör. Men om Cilic spelar lika bra som han gjorde mot Federer kommer det bli oerhört svårt för Nishikori.

Kikar vi på oddsen från William Hill så är de oerhört jämna. Nishikori är knapp favorit till 1,80 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Cilic som vinnare ger 2,00 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 23:00 och mötet kommer att sändas i EuroSport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 september, 2014