US Open: Inför damernas final

I US Open är det final i damernas singelturnering i kväll. Precis som i fjol är det Serena William och Victoria Azarenka som möts i finalen. Kollar man på oddsen är Williams favorit att vinna även i år.

Matchstart: 22:30
TV: EuroSport
Odds (1-2): 1,25 – 4,20 (William Hill)

När Serena Williams och Victoria Azarenka återigen möts i en US Open-final är det amerikanskan som är klar favorit och spelbolaget William Hill ger 1,25 gånger pengarna för en seger till amerikanskan och 4,20 gånger pengarna om Azarenka skulle ta hem sin andra Grand Slam-titel i år.

Williams har vunnit US Open vid fyra tillfällen, 1999, 2002, 2008 och 2012. Det innebär att hon ännu inte har lyckats försvara en US Open-titel tidigare men är som sagt stor favorit att göra så i kväll.

Matchstart är klockan 22:30 och kommer att sändas i EuroSport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 september, 2013