US Open: Nu är det igång

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
US Open

US Open är nu igång i New York, årets sista Grand Slam-turnering. I herrarnas turnering är Novak Djokovic klar favorit hos bet365. Men kikar vi på oddsen på damernas turnering så är det mer ovisst med Serena William som toppfavoriten men till ett högt odds.

US Open avslutar som vanligt årets Grand Slam. Och turneringarna i New York kommer att pågå tom nästa helg, då framförallt singelturneringarna för damer och herrarna avgöra.

Djokovic klar favorit i herrarnas turnering

I herrarnas turnering så är det som vanligt Novak Djokovic som är den stora favoriten. Inte så konstigt då har har segrar i årets Australian Open och Wimbledon på sitt bälte och är även regerande mästare i New York. Ett spel på Djokovic ger just nu 2,00 gånger pengarna hos bet365. Främsta utmanare är i vanlig ordning Rafael Nadal och Roger Federer, som spelas till 4,00 respektive 8,00 gånger pengarna.

En intressant outsider är Daniil Medvedev. Inför US Open så har han visat upp en bra from med tre raka finaler och vann till slut finalen i Cincinnati. Medvedev har också inlett årets turnering starkt och vann sin första match på ett övertygande sätt. Han spelas nu till oddset 13,00 att vinna turneringen. Dock ska nämnas att han kommer sannolikt att ställas mot Djokovic redan i en kvartsfinal.

Här kan du spela på US Open hos bet365

Tar Williams äntligen hem en Grand Slam-titel?

I damernas turnering så alla blickar riktade mot amerikanskan Serena Williams. Williams som inte vunnit en Grand Slam-turnering sedan 2017 och förlorade finalen i Wimbledon tidigare i somras mot Simona Halep. Hemmaplan väger givetvis tungt för Williams men hon har haft skadebesvär inför US Open. Williams är just nu bet365 favorit men spelas till höga 5,00 gånger pengarna. Andra toppkandidater hos spelbolaget är tidigar nämna Halep som spelas till 9,00, Ashley Barty till 10,00 och Karolina Pliskova till oddset 11,00.

En outsider i denna turnering som är värd att nämna är Bianca Andreescu. Hon vann Rogers Cup tidigare i augusti, efter att Williams kastat in handduken i finalen pga skada. Andreescu har formen med sig och i damernas turnering har vi ju haft en del otippade vinnare genom åren. Och hos bet365 ger ett spel just nu 13,00 gånger pengarna.

Här kan du spela på US Open hos bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 augusti, 2019