US Open: Williams och Djokovic är favoriterna

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Den 31 augusti till 13 september ska US Open spelas i New York. Blir det en äkta Grand Slam för Serena Williams? Spelbolagen tycks tro det, då de håller henne som favorit på damsidan medan Novak Djokovic är favorit på herrsidan.

US Open kan i år blir riktigt spännande, framförallt tack vare Serena Williams chanser att öka på sin meritlista rejält. Dessutom är utgången på herrsidan något oviss, vilket bäddar för bra odds för den spelsugne.

Serena Williams kan ta Grand Slam

Serena Williams har vunnit Australian Open, Öppna Franska, Wimbledon och har nu chans att vinna US Open under ett och samma kalenderår. En äkta Grand Slam med andra ord, vilket senast gjordes av Steffi Graf år 1988.

Men Serena Williams har stor press på sig och det gäller att hon behåller lugnet under turneringen. Betway sätter oddset till 1,83 på att hon vinner damsidan i US Open, medan andrahandsfavoriten Victoria Azarenka spelas till 9,00 gånger pengarna. Azarenka besegrades av Williams senast i Wimbledon detta år.

Maria Sharapova har vunnit US Open tidigare och gjorde detta redan 2006, vilket kan göra henne till en stark utmanare. Oddset sätts till 15,00 hos Betway. Uppdatering: Under söndagen meddelades det att Maria Sharapova inte kommer att spela US Open på grund av en skada i höger ben.

Även Lucie Safarova kan vara värd att satsa en slant på, då hon kom tvåa i Franska Öppna där hon satte press på Serena Williams i finalen. Hos Betway är oddset 41,00 på henne som vinnare.

Djokovic är favorit

På herrsidan är det mer jämna odds, men världsettan Novak Djokovic är störst favorit. Betway sätter vinnaroddset till 2,10, då han har vunnit Australian Open och Wimbledon detta år. Däremot har han bara vunnit US Open en gång tidigare, 2011, vilket kan öppna upp för andra utmanre som exempelvis Roger Federer som har visat bra form senaste tiden. Oddset för honom som vinnare sätts til 5,00.

Även Andy Murray kan vara värd att ha under uppsikt, även om han inte tagit någon vinst i årets Grand Slam turneringar, men väl nått final och semifinal. Murray vann US Open 2012 och oddset för att han vinner US Open 2015 sätts till 4,50.

Odds från betway

Skribent: Caroline_a

Skriven den 29 augusti, 2015