USA-valet: Biden & demokraterna i förarsätet

Joe Biden vs Donald Trump oddsen

I USA-valet så har Joe Biden seglat upp som den solklara favoriten att utmana Trump samtidigt som Demokraterna nu är knappa favoriter att vinna valet.

Biden klar favorit i primärvalet

Det har hänt mycket de senaste veckorna i USA-valet. Joe Biden har tagit seger efter seger i primärvalet och har seglat upp som den odiskutabla favoriten att bli Demokraternas presidentkandidat. Biden spelas nu till det låga oddset 1,03 hos bet365 att vinna primärvalet.

Här kan du spela hos bet365

Demokraterna är nu knappa favoriter i valet

Det har också blivit stora förändringar när det gäller oddsen på själva valet. I kölvattnet av Coronakrisen så har siffrorna för Donald Trump dalat, inte minst på grund av de ekonomiska effekterna av krisen. Republikanerna, och Trump, var tidigare favoriter att vinna valet men nu har oddset skiftat till Demokraternas fördel. Ett spel på Demokraterna ger nu oddset 1,83 mot Republikanerna som spelas till 1,90 gånger pengarna hos bet365. Så det är fortfarande ett jämnt race och högst oklart hur detta kommer att sluts.

Här kan du spela hos bet365

Det som står klart är att det nu blir Donald Trump som blir republikanernas kandidat rent matematiskt, som tidigare var en formalitet. Och att det med stor sannolikhet bli Biden som kommer att stå på andra sidan.

Här hittar du de senaste oddsen på USA-valet >