USA-valet: Biden vs Trump

Joe Biden vs Donald Trump oddsen

I förra veckan blev det klart att Demokraternas Bernie Sanders hoppar av sin kandidatur vilket innebär att Joe Biden kommer att göra upp med Republikanernas Donald Trump i höstens val i USA. Vi har kollat in de senaste oddsen inför valet som du hittar nedan.

Bernie Sanders meddelade förra veckan att han kastade in handduken i Demokraternas primärval. Vilket innebär att Joe Biden är den enda kandidaten kvar och som därmed blir den kandidat som ska göra upp med Donald Trump i valet.

Republikanerna är fortsatta favoriter

Sedan vi senaste kikade in oddsen inför valet så har de inte förändrats. Republikanerna väntas fortfarande ta hem valet som ges oddset 1,80 hos bet365. Mot ett spel mot Demokraterna som ger 2,05 gånger pengarna.

Här kan du spela hos bet365

Det går ock fortfarande att spela på enskilda kandidater vinner valet. Just nu ger ett bet på Joe Biden 2,30, vilket är rätt mycket högre än ett spel på att Demokraterna vinner valet. Och det är helt enkelt på grund av att Biden fortfarande kan, oavsett anledning, kasta in handduken och inte trots allt ställa upp mot Trump. Detta kommer att avgöras på partikonventet i augusti. Bakom Biden så kan du spela på Andrew Cuomo till 34,00 och samma höga odds ges Hillary Clinton av bet365. På Donald Trump är oddset detsamma som på att Republikanerna vinner valet.

Här kan du spela hos bet365