USA-valet: Cuomo uppstickare & comeback för Trump

Joe Biden vs Donald Trump oddsen

Donald Trump och Republikanerna har den senaste vecka fått ett uppsving samtidigt i USA-valet samtidigt som Demokraternas Andrew Cuomo har seglat upp som ett nytt namn inom partiet.

Uppsving för Trump

Donald Trump har svingat åt många olika håll den senaste tiden när det gäller coronakrisen, som blir allt svårare för USA att hantera. Men trots det så har Trumps förtroende stärkts av väljarna och det återspeglar även oddsen. Republikanerna, och Trump, är nu återigen favoriter att vinna valet till oddset 1,80 hos bet365. Motsvarande spel på Demokraterna ger just nu oddset 2,05.

Här kan du spela hos bet365

Andrew Cuomo – nytt namn inom Demokraterna

Inom Demokraterna så har ett nytt namn dykt upp, Andrew Cuomo, som är Borgmästare i New York. Och även han har fått ett uppsving på grund av coronakrisen då New York är hårt ansatt och Cuomo anses av många ha gjort ett bra jobb för att stävja krisen. Cuomos popularitet har ökat enorm i måna Amerikanerna ögon och inte bara av New York-borna. Trots att Cuomo inte har några tankar på att ställa upp som Presidentkandidat så spelas har nu ändå till oddset 17,00 hos bet365, ett odds som är lägre än ett bet på Bernie Sanders.

Här kan du spela hos bet365