USA-valet: Cuomo uppstickare & comeback för Trump

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Joe Biden vs Donald Trump oddsen

Donald Trump och Republikanerna har den senaste vecka fått ett uppsving samtidigt i USA-valet samtidigt som Demokraternas Andrew Cuomo har seglat upp som ett nytt namn inom partiet.

Uppsving för Trump

Donald Trump har svingat åt många olika håll den senaste tiden när det gäller coronakrisen, som blir allt svårare för USA att hantera. Men trots det så har Trumps förtroende stärkts av väljarna och det återspeglar även oddsen. Republikanerna, och Trump, är nu återigen favoriter att vinna valet till oddset 1,80 hos bet365. Motsvarande spel på Demokraterna ger just nu oddset 2,05.

Till bet365

Andrew Cuomo – nytt namn inom Demokraterna

Inom Demokraterna så har ett nytt namn dykt upp, Andrew Cuomo, som är Borgmästare i New York. Och även han har fått ett uppsving på grund av coronakrisen då New York är hårt ansatt och Cuomo anses av många ha gjort ett bra jobb för att stävja krisen. Cuomos popularitet har ökat enorm i måna Amerikanerna ögon och inte bara av New York-borna. Trots att Cuomo inte har några tankar på att ställa upp som Presidentkandidat så spelas har nu ändå till oddset 17,00 hos bet365, ett odds som är lägre än ett bet på Bernie Sanders.

Till bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 mars, 2020