bet365

USA-valet: Höga odds på Trump i valet 2024

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
USA-valet 2024 odds

Det ser ut som att Joe Biden kommer att ro hem USA-valet 2020 även om Donald Trump stretar emot. Redan nu går det att betta på valet 2024 hos Unibet, som inte ger Trump någon större chans att bli återvald.

Det har nästan gått en vecka från att USA-valet inleddes men ännu är det inte helt avgjort. Joe Biden har visserligen tagit hem de elektorer som krävs för att bli vald men alla delstater är ännu inte helt färdigräknade. Mycket talar för att valet slutligen kommer att avgöras i domstolar då Donald Trump, likt romarna, inte medger ett nederlag i första taget.

Att Trump skulle avsluta sin mandatperiod i förtid är föga troligt. Detta tror även spelbolaget Unibet som ger det låga oddset 1.08 att så skulle ske och hela 6.00 i motsatt riktning. Se de senaste oddsen nedan.

Höga odds på att Trump blir återvald 2024

Om nu blir domstolarna inte går på Trumps linje då kan han istället ställa upp i valet om fyra år. Om vi kikar på oddsen från Unibet så är de dock höga på att Trump tar över efter Joe Biden 2024 Ett bet hos spelbolaget ger nämligen höga 11.00 gånger pengarna.

Favoriten hos Unibet är faktiskt Joe Biden, trots att har hintat att han inte kommer att ställa upp i valet 2024. Ett spel på Biden ger just nu oddset 3.50.

Unibet håller också en annan demokrat som favorit att ta över presidentposten 2024, nämligen Bidens vicepresident Kamala Harris. Som spelas till 4.50 gånger pengarna.

Mycket kan hända på fyra år och kanske blir det en högst oväntad kandidat som tar över posten 2024? För fyra år sedan var det nog inte många som trodde att Biden skulle bli den kandidat som petade ned Trump. Och det finns många intressanta namn att betta på hos Unibet som bland annat Ivanka Trump, Michelle Obama, Tucker Carlson, Hillary Clinton, Elon Musk för att nämna några. Alla oddsen på tänkbara vinnare i valet 2024 hos Unibet ser du nedan.

Oddsen på USA-valet 2024

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 november, 2020