USA-valet: Trump favorit att vinna 2024

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
USA-valet 2024 odds

Ett år har gått sedan valet i USA där Joe Biden vann över Donald Trump. Sedan dessa har mycket hänt som bland annat stormning av Kapitolium och det kritiserade uttåget ur Afganistan.

Joe Biden gick till val på att ena USA, något som inte har lyckats. Landet är minst lika delat som före valet och i det republikanska lägret så har Trump fortfarande en järnhand om partiet.

Trump syns och hörs inte lika mycket längre, sedan han blev utslängd från de stora sociala medieplattformern, men trots det har Trump knappat in på Biden under året som har gått och har numera gått om den sittande presidenten i oddslistorna hos de flesta spelbolagen. Detta trots att Trump inte har sagt att han kommer att delta i valet 2024.

Amerikanerna ser ut att ha tröttnat på Joe Biden redan och hans popularitetssiffror har dalat rejält.

Om vi tittar på oddsen hos spelbolaget bet365 har Trump haft en stadig ledning under den senaste månaden och spelas nu till oddset 4.00 att vinna valet före Joe Biden som spals till 5.50 gånger pengarna. Kamala Harris, som väntas ta över efter Biden, spelas till oddset 6.50 gånger pengarna.

Till bet365

Se de senaste oddsen nedan från bet365. Notera att oddsen kan komma att ändras i tabellen nedan och därmed kan skilja sig från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 november, 2021