USA-valet: Trump kandiderar & så säger oddsen

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
USA-valet 2024 odds

Efter mellanårsvalet meddelade Donald Trump att han återigen kandiderar till presidentvalet. Men enligt oddsen från bet365 är republikanen Ron DeSantis större favorit att vinna valet. Vi kollar in favoriter att vinna valet, halvvägs in.

I USA går den nuvarande presidentperioden med demokraten Joe Biden vid rodret in i halvtid. Mellanårsvalet har precis gått av stapeln med en oväntad svag insats av republikanerna som inte lyckades överta makten i senaten.

Kort efter mellanårsvaket så kom Donald Trump med det väntade beskedet att han kommer att ställa upp som kandidat för republikanerna i valet 2024. I det föregående valet så var Trump den givna kandidaten ett representera partiet men så ser det in ut att bli i denna vända.

Republikanen i Florida Ron DeSantis gjorde ett riktigt starkt insats som guvernör över delstaten och vann överlägset mot sin demokratiska motståndare. DeSantis står för en liknande politik som Trump och med sin vunna popularitet har han nu seglat upp som en realistisk utmanare.

Så säger oddsen på valet 2024

Kikar vi på oddsen från spelbolaget bet365 så toppar faktiskt DeSantis vinnarlistan att bli nästa president, till oddset 3.25 före Trump som ges 4.50 gånger pengarna.

Den sittande presidenten Joe Biden väntas återigen bli demokraternas främsta kandidat och spelas just nu till 5.00 gånger pengarna. Näst därefter spelas demokraternas Kamala Harris och Gavin Newsom till hela 15.00 gånger pengarna.

Bet365 tror att republikanerna kommer att vinna valet till låga 1.61 gånger pengarna. Ett bet på att demokraterna behåller makten ger just nu hela 2.30 hos bet365.

Till bet365

Odds – Vem blir nästa president i USA?

USA-valet 2024 odds
Oddsen är hämtade från bet365 den 16 november 2022

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 november, 2022