USA-valet: Unibet betalar ut pengar på Trump

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
USA-valet 2020 oddsen inför avgörandet

Unibet går nu ut med att de kommer att betala ut spel på Donald Trump som vinnare i valet, om han sitter kvar som president. Trots att vinsterna på Joe Biden redan är utbetalda.

Unibet har redan nu betalat ut pengar till alla som bettat på Joe Biden som vinnare i USA-valet, även fast valet ännu inte är officiellt avgjort. Donald Trump hävdar att valet inte har gått rätt till och driver nu processer för att ändra på utgången.

Donald Trump har därmed fortfarande en chans att sitta kvar som president även fast det i nuläget ser ut som att Joe Biden kommer att ta hem valet. Unibet går nu ut med att de kommer att betala ut vinster på de som bettat på Trump som vinnare, om han nu lyckas påvisa att valet inte gått rätt till och att han borde sitta kvar på sin post.

De pengar som redan betalats ut på Joe Biden som vinnare i valet kommer inte att dras tillbaka.

Den 8 december kommer elektorerna att fälla sina röster hur valet egentligen kommer att sluta. Och då är det väl avgjort? Både ja och nej. Det finns fortfarande en möjlighet för Trump att ändra på valet trots att elektorerna har röstat. Och det datum som Unibet nu förhåller sig till är den 20 januari nästa år då presidenten för de kommande fyra åren officiellt svärs in.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 november, 2020