Vaka in julen med Ligue 1

Julafton närmar sig och många de flesta stora fotbollsligorna har spelat klart. Annandagen bjuder traditionsenligt på Premier League men redan dan före dan spelas det fotboll i franska Ligue 1. Vi har tagit en titt på de hetaste matcherna.

Omgången börjar dock redan ikväll med mötet mellan Lens och Saint Etienne. En match du ser på Viasat Fotboll. Hemmalaget är favoriter enligt oddsen och bästa oddset hittar du hos :Expekt: – 2,05. Ettan känns given.

Odds Lens-St Etienne

Dan före dan bjuder på ett par riktigt intressanta matcher.

Kim Källströms Lyon, som parkerar på fjärde plats, har inte imponerat under hösten och ligger hela tio poäng efter Bordeaux. Nu möter man ligafemman och pigga nykomlingen Montpellier hemma på Stade Gerland. Lurig match där Lyon är favoriter till 1,55 hos :Unibet:

Odds Lyon-Montpellier

Ligaledarna i Bordeaux åker till Johan Elmanders gamla hemstad Toulouse och gör det med en åttapoängsledning ner till Marseille. Bordeaux är naturligtvis favoriter men tänk då på att man förlorade motsvarande möte ifjol med 0-3. :Ladbrokes: ger hela 2,20 på Bordeaux. Du ser matchen på Viasat Fotboll och Viasat Sport HD.

Odds Toulouse-Bordeaux

Just Marseille bör vinna hemmamötet med Auxerre om man ska haka på Bordeaux i toppen. Ett spel på OM ger 1,50 hos :Ladbrokes: och bör vara ett säkert tecken. I fjol vann Marseille de två ligamatcherna lagen emellan med totalt 6-0.

Odds Marseille-Auxerre

Läs mer om Ligue 1