Vi utökar våra verktyg för Svenska Spels bettingprodukter

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

Vårt Stryktipset-verktyg är mycket populärt bland våra besökare och det har vi tagit fasta vid och utökat med verktyg för Europatipset, Topptipset, Oddset Powerplay och det nya poolspelet Oddset Challenge.

Svenska Spels bettingprodukter är mycket populära bland svenska bettare och inte minst sitt flaggskepp Stryktipset. Vi lanserade för många år sedan ett verktyg för att tippa kuponger på Stryktipset och även att inkludera hur andra spelbolag tippar matcherna och tio tidningars tips.

Sidan om Stryktipset har blivit mycket populär på siten och nu har vi utökat vår arsenal med trevliga verktyg även för Europatipset, Topptipset, Oddset Powerplay och Oddset Challenge som du kan använda helt kostnadsfritt.

Det är dock inte bara verktyg för att tippa kommande rader utan vi kommer även att visa resultaten efter varje omgång och du kan till och med gå in och leta fram resultaten för äldre omgångar.

Håll även utkik på våra sidor om Måltipset, Oddset Bomben och Oddset Matchen. Vi planerar att lägga ut verktyg även för dessa tre senare i vår.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 januari, 2018